Zverilla Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 11 hours ago, zeolitaurus said: Da li neko zna od cega bi mogao ovaj ram oko stakla da bude napravljen? Da li mora da bude metalan ili moze drvo? Teško da tako tanko drvo može da nosi toliko stakla -> neki metal
zeolitaurus Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 21 hours ago, Zverilla said: Teško da tako tanko drvo može da nosi toliko stakla -> neki metal Tako ga i ja cenim... hvala
Блок_64 Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Mozda ti ovako nesto moze pomoci https://okovcentar.rs/proizvodi/aluminijumski-profili/al-profil-4934/
Frank Pembleton Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 Treba da se polepi neki restl od pločica, a ne bi da se zabrkava džak lepka za cirka 0.5-1 m2 površine. Jel ima nešto drugo čime bi to moglo da se zalepi? Napolju je površina. .... Shiit has hit the fan!
namenski Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Treba da se polepi neki restl od pločica, a ne bi da se zabrkava džak lepka za cirka 0.5-1 m2 površine. Jel ima nešto drugo čime bi to moglo da se zalepi? Napolju je površina. .... Shiit has hit the fan! Cement, covece, cement, k'o sto su nasi stari mudro...
Matilda Ivancic Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 7 hours ago, Frank Pembleton said: Treba da se polepi neki restl od pločica, a ne bi da se zabrkava džak lepka za cirka 0.5-1 m2 površine. Jel ima nešto drugo čime bi to moglo da se zalepi? Napolju je površina. .... Shiit has hit the fan! pa nema nista povoljnije od pakovanja lepka od 5 kg
Frank Pembleton Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 pa nema nista povoljnije od pakovanja lepka od 5 kg Nije u pitanju povoljnost[emoji769] nego lakoća[emoji769].... Shiit has hit the fan!
Skyhighatrist Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 Moment Fix? Ja već par godina sve živo lepim njime
namenski Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 @Frank Pembleton ma covece, ako se zaista radi o povrsini koju si pomenuo, u prolazu pored bilo kog gradilista zamolis plasticnu kesu cementa, napravis smesu gustine onako, kao malter otprilike, i polepis to ocas posla... Fuge doteras takodje cementom ili, ako ti je bas do estetike, ispruzis se za neku prigodnu fug masu, nje ima i u malim pakovanjima.
Ras Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 (edited) On 8.8.2020. at 0:39, zeolitaurus said: Da li neko zna od cega bi mogao ovaj ram oko stakla da bude napravljen? Da li mora da bude metalan ili moze drvo? Može da bude od drveta (šta je sa drvenim okvirima prozora?). Pogledaj materijale od kojih su izrađena Ikea Oxberg serija vrata za Billy biblioteke. Težinu čitave konstrukcije vrata zapravo nose šarke, odnosno šrafovi kojima su šarke pričvršćene za korpus. Pretpostavljam da je dostupnost gotovih aluminijumskih profila razlog za njihovu raširenu upotrebu. Edited August 13, 2020 by Ras 1
I*m with the pilots Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 On 8.8.2020. at 0:39, zeolitaurus said: Da li neko zna od cega bi mogao ovaj ram oko stakla da bude napravljen? Da li mora da bude metalan ili moze drvo? Mi imamo bas ova Ikeina vrata za vitrinu koja ti je Ras linkovao a koja su od iverice.
Frank Pembleton Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Ja imam Billy biblioteku i deblja su dosta ta vrata... .... Shiit has hit the fan!
I*m with the pilots Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 44 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja imam Billy biblioteku i deblja su dosta ta vrata... .... Shiit has hit the fan! Mislis od ovih sa slike? To da, ali covek se interesuje da li je uopste moguce napraviti nesto ovakvo, otud moje javljanje
zeolitaurus Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 36 minutes ago, I*m with the pilots said: Mislis od ovih sa slike? To da, ali covek se interesuje da li je uopste moguce napraviti nesto ovakvo, otud moje javljanje Tako je. Imam majstora koji mi je vec pravio neki namestaj i odlican je, a ovako nesto mi treba po meri. On je misljenja da ovo staklo mora da drzi neka metalna konstrukcija. Taman sad imam sta da mu pokazem.
Recommended Posts