morgana Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 (edited) dupli Edited February 11, 2020 by morgana
Блок_64 Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 1 hour ago, morgana said: Hvala, drugari, Ras, super uputstvo Sanduk nije vrijedan, osim što ga volim Bas to je ono sto ti daje snagu da ga sredis kako treba.Postoji skid boja ali obavezno masku i rukavice.Ako neces tako fen za vreo vazduh resava problem.Ako treba mogu i da ti ga pozajmim.
morgana Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 14 minutes ago, Блок_64 said: Bas to je ono sto ti daje snagu da ga sredis kako treba.Postoji skid boja ali obavezno masku i rukavice.Ako neces tako fen za vreo vazduh resava problem.Ako treba mogu i da ti ga pozajmim. Tenks! Probacu skid boju Sad jedva cekam da ga sredim.
Блок_64 Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 1 hour ago, morgana said: Tenks! Probacu skid boju Sad jedva cekam da ga sredim. Probaj da nadjes domacu,beohemik ili interhem odlicne su.Ali maska i rukavice obavezno.
Bambula Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 (edited) Ali neku masku sa dobrim filterom, jer skid boja u sebi i metilen hlorid,koji nije nimalo naivan, a lako isparava. Edited February 12, 2020 by Bambula
ivy Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 (edited) uf onda bolje fen...nisam znala da je skid toliko komplikovan.. uvek izgleda prosto ko pasulj u onim emisijama o renoviranju.. Edited February 12, 2020 by ivy
ivy Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 ja odoh sad lakirati drugu ruku garderobera... pa da useljavamo... inace hocu na stranicu da usrafim neke vesalice i bas je slab izbor na trzistu a posebno crnih..ajd moze se i ofarabati ali mi se nista nesto ne svidja..
Paul Gompitz Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Imamo podne keramicke plocice koje nisu pravougaone. Format mozda 10×10cm, crne i bijele. Nekoliko komada je ispalo. Da li ima neka masa da se nalije umjesto tih plocica sto fale? Nije bitno da povrsina bude sjajna.
Блок_64 Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 (edited) 20 minutes ago, Paul Gompitz said: Imamo podne keramicke plocice koje nisu pravougaone. Format mozda 10×10cm, crne i bijele. Nekoliko komada je ispalo. Da li ima neka masa da se nalije umjesto tih plocica sto fale? Nije bitno da povrsina bude sjajna. Brate imam u magacinu par kutija tih 10*10 belih.Taman da ti poklonim nekome da ih se resim. Moze neki lepak naravno da se nalije,ili masinski malter, ali mislim da sa plocicama je bolje resnje. Edited February 12, 2020 by Блок_64
Paul Gompitz Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 Hvala ti puno na ponudi, ali plocice nisu kvadratne 10×10 nego su sve cetiri stranice polukruzne pa se uklapaju kao slagalica.
yabadaba Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 Mogu water jet-om da se iseku iz vece plocice proizvoljni oblici. Ako je previse cimanja, onda ovo sto kaze Braća, s tim sto to uglavnom nema po farbarama. Mozda najlakse da naruciš sa kupujemprodajem. Možeš prethodno da napuniš delimično samonivelišućom masom (npr ceresit cn69). Možda bi mogla i samo ta samonivelišuća masa pa boja za beton ali se bojim kako bi se to habalo.
Paul Gompitz Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 Super. Jel imas neku preporuku za water jet?
Frank Pembleton Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 Super. Jel imas neku preporuku za water jet?Imaju neki na ledinama, moj prijatelj nosio tj. njegova žena. Zadovoljni koliko sam kapirao... ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts