slepa živana Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 50 minutes ago, djordje geprat said: bitno je samo da se isključi osigurač. i da se ima nešto alata i mozga. i za one sa manjkom poznavanja nauke, nešto neustrašivosti.
gone fishing Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 lol zamene prekidača se uče u oš na predmetu tehničko obrazovanje
Bambula Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 U kojoj se to skoli uci nama je najveci domet bio pravljenje reketa za stoni tenis i kucica za pticice
villiem Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 ja sam bio u titovim skolama, mi smo pravili radio prijemnik, cale kuci sklepo ono sto smo vaistinu naucili je onaj ostrac/zarezac za olovke, stavi se neka smirgla preko neke letvice i toe
Bambula Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 I ja sam bio u Titovoj skoli, ali se nesto ne secam da smo rasturali prekidace, od elektrike bila ona zujalica ali to napravio jedan pa smo svi pokazivali njegovo 😁 Al zato sper ploca i testerica nocna mora. Al nastavnik bio dobra dusa, pa smo pravili pracke od daske za meso, sve dok jedan prozor nije platio cenu.
villiem Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 dada, zato sad nemamo pojma vi ste neki mirni bili...pracke od one zice za uzemljenje, oruzje jbt take the pain
Bambula Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Mi smo to zvali spicajzla, ako mislimo na isto od zice napravis oblik pracke, krajeve zaseces ali sacuvas izolaciju.Izvuces nit od lastiza vezes pa vratis izolaciju, a oljusteni kablovi bili municija Ne boli kad pogodi, ali zato pecka ceo dan. Surikene nismo, ali smo bili hemicari ako se nadje karabit ili sona kiselina eto veselja.A pravili smo i prangije
Bambula Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Nije bilo igracaka, a stari pricali kako su ratovali A i jedini filmovi koje siroke mase gledale bili kaubojci i partizanski
ivy Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 (edited) On 29.1.2020. at 0:15, Блок_64 said: Slikaj kako je ispalo https://imgur.com/i2bPkgt https://imgur.com/V67k55F ne znam kako da se vidi samo slika umesto linka i treba jos da ofarbam malo tih metalnih detalja.. Edited February 2, 2020 by ivy
Recommended Posts