ToniAdams Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Dorćol - Banovo Brdo oko 8:30 = 10-15min i juče i danas. Da li je novi most doprineo tome i kako (obzirom na rutu) nemam pojma, al ulice su poluprazne. Zajebavam se po Karađorđevoj dok sam se ranije jedva provlačio kroz poludele šlepere.slavija - visnjicka banja 7ipo min!novi most ftw!
Frile Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ovo mi je nepoznato. video sam na raskrsnici kod hipodroma predviđen ulaz u brdo. to treba da bude početak tunela koji izlazi kod autokomande? gde kod autokomande? i, tulel od autokomande, preko vračara do pančevačkog mosta? ima li to negde da se vidi? ako hoće da vežu autoput i dunav ima bar dva korisnija mesta za tunel. bar ja mislim.Mislim da nije isprojektovano. Tacnije, verovatno postoje razna idejna resenja ali nema finalnog resenja. Ni kredita za gradnju, ni rokova, nista. Predvidjeno je mesto za ulaz u tunel, i to je sve.
BarryWhite Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ovo mi je nepoznato. video sam na raskrsnici kod hipodroma predviđen ulaz u brdo. to treba da bude početak tunela koji izlazi kod autokomande? gde kod autokomande? i, tulel od autokomande, preko vračara do pančevačkog mosta? ima li to negde da se vidi? ako hoće da vežu autoput i dunav ima bar dva korisnija mesta za tunel. bar ja mislim.Ovde ima vise o tome:http://www.beoland.com/ump/trasaump.aspImaju i tri animacije koja mogu da se skinu.
Frile Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ovde ima vise o tome:http://www.beoland.com/ump/trasaump.aspImaju i tri animacije koja mogu da se skinu.To na strani Direkcije je neka prastara verzija, nema veze sa sadasnjim stanjem.Pogledajte bgdstrana.avi, postojeca novoizgradjena "petlja" kod hipodroma uopste ne izgleda kao na animaciji."Petlja Cukarica" na animaciji (u stvari "Petlja Radnicka") je na kraju isprojektovana i gradi se sasvim drugacija nego na animaciji mosta.Najtoplije preporucujem Beobuild forum, medju starim porukama na temi o mostu postoje planovi ovoga sto se sada gradi.
Boycie Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Evo malo literature za ovu temu (ima i gomila grafika na linkovima)- Plan deonice UMP-a koji je sada aktuelan i koji bi trebao da bude završen u narednih par godina: http://www.beobuild.rs/read.php/441.html- Tekst od pre 4 godine ali objasnjava detalje o topciderskom (tj. dedinjskom) tunelu: http://www.beobuild.rs/read.php/188.html
hazard Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ovo mi je nepoznato. video sam na raskrsnici kod hipodroma predviđen ulaz u brdo. to treba da bude početak tunela koji izlazi kod autokomande? gde kod autokomande? i, tulel od autokomande, preko vračara do pančevačkog mosta? ima li to negde da se vidi? ako hoće da vežu autoput i dunav ima bar dva korisnija mesta za tunel. bar ja mislim.To je trebalo da izgleda ovako:Samo sto je od tada odradjeno tona izmena, a i od vecine trase u starom delu grada se fakticki odustalo
đorđe geprat Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 To je trebalo da izgleda ovako:Samo sto je od tada odradjeno tona izmena, a i od vecine trase u starom delu grada se fakticki odustalozahvaljujem, pregledao sam ovo što je bojsi dao. nisam imao pojma da će na nbgd strani da se ide do uzbrdice ka bežanijskoj kosi. tu bi baš trebalo da je denivelisano pa pravo na kosu.e sad, koliko se sećam kada se tu popne uz kosu nailazi se na školu sa leve strane i par ležećih policajaca. posle put ide pored idee pa do kvantaša. u redu? ako jeste, malo mi je čudno da magistrala ide pored te škole.što se tiče ovoga za šta misliš da je prošlost, milo mi je. dovoljno je da se napravi taj put ka rakovici i dalje. a ako su zapeli da vezuju dunav sa autoputem, 'bem ga, meni je pala na pamrt ideja da se kopa od lastinog teminala, ispod mokroluškog groblja do mirijevskog bulevara. po guglu, to je oko 3.5 km.ma sve mi deluje nekako na o ruk, bez sistema, kad pomenuh tu raskrsnicu na tošinom bunaru, kada će da sruše one dve kuće i urade ulicu kako valja. i posle oni parčići u bežanijskoj, do kružnog toka na kraju. sve se nešto započinje, daj da vidim nešto definitivno završeno.
duma Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) slavija - visnjicka banja 7ipo min!novi most ftw!Može li neko da objasni ovaj fenomen. Aj da razumem praznike, al kako ove nedelje ide saobraćaj koji nema veze s mostom ide brže? BB-VMA, 5-10 minuta brže nego inače. Edited January 10, 2012 by duma
belch Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) nije ni meni jasno, ja sam juče sa voždovca stigla u pančevo za 20 minuta.u špicu! Edited January 10, 2012 by funk soul sister
Dankan Ajdaho Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ima veze i te kako. Sve je povezano. Saobraćaj u gradu ove veličine je skoro živ organizam.
nbg4ever Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ovo me podseca na pricu o homeopatiji Fale jos samo Dig, Vasa i Uros
pacey defender Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Škole ne rade, verovatno i to ima uticaja na negužvu.
Joe D Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 U Beogradu je tako dobro osmiljen saobracaj da se guzva u centru domino efektom prosiri do Vidikovca i Zarkova fenomenalnom brzinom. Naravno da ce saobracaj da bude frekventniji zbog novog mosta, jer rasterecuje u odredjenom procentu Kneza Milosa i Savsku.
nautilus Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Kaludjerica YUBC 50 minuta GSPom. Ranije je trebalo sat vremena. Djilasu lopove. Laki mi komsija po poslu
kralj Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Sve hocu da napisem nesto na datu temu, ali u medjuvremenu nabasah na Jezivo.
Recommended Posts