kgmr Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 nesto ce biti uradjeno, jos ne znam sta, ali znam zasigurno da nikome nije svejedno zbog ovogaa kad su provalili ovo, znas li?
Аврам Гојић Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 a kad su provalili ovo, znas li?pre 8 minuta
Miljenko Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Očekivao sam bar malo ozbiljnosti,nakon pompeznih najava. Na žalost,primenjen je provereni metod:minimum ulaganja,za veliku dobit. <_<
Idioteque Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Minimim ulaganja bi bio da su u wordu odabrali neki seksi font, otkucali naziv knjige i ime autora, centrirali i tako napravili korice.A to bi bilo neuporedivo bolje od ovoga što su sad uradili.
Killiana Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 pa ovi iz pekiceve porodice su nudili da se rade ilustracije za sve knjige, budzet im je bio oko 100 jura... tako da, kolko para tolko muzike.
Hamlet Strašni Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Eto, a kada vam je jojogi lepo govorio, vi hop, pa hajku na njega.бај тапаток
kralj Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 pa ovi iz pekiceve porodice su nudili da se rade ilustracije za sve knjige, budzet im je bio oko 100 jura... tako da, kolko para tolko muzike.Za sto jura se moze dobiti mnogo bolja muzika. Moze i besplatno.Ovo sa Konanom mi deluje kao sprdnja sa predumisljajem. Pijani klinci saltali superheroje, te se Konanom zadovoljise. Jeza.
Аврам Гојић Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 damage control: celokupan tiraz inkriminisanih knjiga povucen je sa trzista.
Sludge Factory Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 (edited) Hehe, da imam vremena, skoknuo bih danas do Lagunine knjizare ovde u KG-u da vidim ima li ih :D Bilo ih je pre neki dan kad sam svracao! Edited November 8, 2011 by Sludge Factory
kgmr Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 damage control: celokupan tiraz inkriminisanih knjiga povucen je sa trzista.vau. je l' ovaj post zaslužan za to?
Nesh Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 damage control: celokupan tiraz inkriminisanih knjiga povucen je sa trzista.Prodavace ih posle ispod ruke?
kgmr Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 ne znam koji je povez u pitanju, ali može to da se reši promenom korica, koštaće, ali nije strašno
Аврам Гојић Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 (edited) ne znam koji je povez u pitanju, ali može to da se reši promenom korica, koštaće, ali nije strašnoU svakom slucaju kostace manje od potencijalne tuzbe.Da, onaj post je odgovoran za povlacenje, a postavljac je postedeo Lagunu i porodicu Pekic velikih neprijatnosti. Edited November 8, 2011 by Marko M. Dabovic
kgmr Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 U svakom slucaju kostace manje od potencijalne tuzbe.pa da, super je ovaj ishod i pametno su uradili
Recommended Posts