Filipenko Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ...al verujem da ce Zigoljubietlji nastaviti rutinsku dominaciju...Kažu oni koji od februara nemaju dve vezane pobede...
LeBron Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Kažu oni koji od februara nemaju dve vezane pobede... ...ali rutinski dominiraju...
Bright Billy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 zigomrznja im se obila o glavuaj sto nije bilo resenja za zarkovackog c.ronalda nego su i usli u fazu autodestrukcije pa se u odsudnim momentima bulbulderom oriloti si zvezdin filipe, filipe, filipe E E
Venom Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ja cu josh pocheti da verujem da moji dolasci/nedolasci utichu na rezultat .
LeBron Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ja cu josh pocheti da verujem da moji dolasci/nedolasci utichu na rezultat .Ne,Nemanjini dolasci/nedolasci utiču na rezultat
Nemanja Posrbica Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ne,Nemanjini dolasci/nedolasci utiču na rezultat Za utorak sam spreman. Tako da žigomrzitelji mogu da se nadaju pobedi. <_<
Bright Billy Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 (edited) mozda cemo ipak posrbicu na kaljenje u sopot dok preza vaga ponude izraelaca i krila sovjetov Edited June 18, 2009 by Bright Billy
Bright Billy Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 kod nas se sve radi 1 planskiposrbicu smo recimo pratili preko 3 godine a nasi operativci danonocno presrecu nove igrace po autoputu
LeBron Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 I jos imamo skaute po celom svetu.Jednog sad saljemo u Tunis da na delu vidi neke igrace.Mi bar nemamo problema sa tim da li ljudi zele da igraju za nas jer je 1 pravi magnet i svi bi da budu Zigoljubitelji.
Nemanja Posrbica Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ja sam vam potreban. ;) Kapiten nam sledeće nedelje, ne igra, pa ako budemo igrali na velikom, ja sam čak i neophodan. Inače, polako, imamo mi mnogo regruta i ove naše "forumske" dece, koji jedva čekaju da obuku taj sveti dres. Uostalom, već sam rekao kolika je čast biti član žigoljubitelja...
harper lee Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ja sam vam potreban. ;) Kapiten nam sledeće nedelje, ne igra, pa ako budemo igrali na velikom, ja sam čak i neophodan. Inače, polako, imamo mi mnogo regruta i ove naše "forumske" dece, koji jedva čekaju da obuku taj sveti dres. Uostalom, već sam rekao kolika je čast biti član žigoljubitelja...Jesi ti normalan? Kakav crni veliki teren po ovoj vrucini, zamalo smo i na ovom malom dusu ispustili. Ovi nesrecni izrodi navijacke armije sa devizom "za druge se navija, sa Zigomrzitelje se igra iz fotelje" koji su igrali bez izmene jedva su se pred kraj vukli po terenu. Flegmi je trebalo dva litra kisele u "Pahuljici" da se povrati.
Filipenko Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Naprotiv, na velikom terenu se siti naodmaramo kada vam lopte beže po autima. Zvuči čudno, ali tamo je lakše igrati.
Recommended Posts