Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted
...al verujem da ce Zigoljubietlji nastaviti rutinsku dominaciju...
Kažu oni koji od februara nemaju dve vezane pobede... :wub:
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Kažu oni koji od februara nemaju dve vezane pobede... :wub:
...ali rutinski dominiraju... :wub:
Posted
...ali rutinski dominiraju... :wub:
:ziga:
Posted

zigomrznja im se obila o glavuaj sto nije bilo resenja za zarkovackog c.ronalda nego su i usli u fazu autodestrukcije pa se u odsudnim momentima bulbulderom oriloti si zvezdin :s_c: filipe, filipe, filipe E E

Posted

Ja cu josh pocheti da verujem da moji dolasci/nedolasci utichu na rezultat :lol: .

Posted
Ja cu josh pocheti da verujem da moji dolasci/nedolasci utichu na rezultat :lol: .
Ne,Nemanjini dolasci/nedolasci utiču na rezultat :lol:
Posted
Ne,Nemanjini dolasci/nedolasci utiču na rezultat :lol:
Za utorak sam spreman. Tako da žigomrzitelji mogu da se nadaju pobedi. <_<
Posted (edited)

mozda cemo ipak posrbicu na kaljenje u sopot dok preza vaga ponude izraelaca i krila sovjetov

Edited by Bright Billy
Posted

Dug je prelazni rok,bice tu jos igraca na probi...

Posted

kod nas se sve radi 1 planskiposrbicu smo recimo pratili preko 3 godine a nasi operativci danonocno presrecu nove igrace po autoputu :ph34r:

Posted

I jos imamo skaute po celom svetu.Jednog sad saljemo u Tunis da na delu vidi neke igrace.Mi bar nemamo problema sa tim da li ljudi zele da igraju za nas jer je 1 :ziga: pravi magnet i svi bi da budu Zigoljubitelji. :ziga::ziga::ziga:

Posted

Ja sam vam potreban. ;) Kapiten nam sledeće nedelje, ne igra, pa ako budemo igrali na velikom, ja sam čak i neophodan. :lol: Inače, polako, imamo mi mnogo :ziga: regruta i ove naše "forumske" dece, koji jedva čekaju da obuku taj sveti :ziga: dres. Uostalom, već sam rekao kolika je čast biti član žigoljubitelja...

Posted
Ja sam vam potreban. ;) Kapiten nam sledeće nedelje, ne igra, pa ako budemo igrali na velikom, ja sam čak i neophodan. :lol: Inače, polako, imamo mi mnogo :ziga: regruta i ove naše "forumske" dece, koji jedva čekaju da obuku taj sveti :ziga: dres. Uostalom, već sam rekao kolika je čast biti član žigoljubitelja...
Jesi ti normalan? Kakav crni veliki teren po ovoj vrucini, zamalo smo i na ovom malom dusu ispustili. Ovi nesrecni izrodi navijacke armije sa devizom "za druge se navija, sa Zigomrzitelje se igra iz fotelje" koji su igrali bez izmene jedva su se pred kraj vukli po terenu. Flegmi je trebalo dva litra kisele u "Pahuljici" da se povrati.
Posted

Naprotiv, na velikom terenu se siti naodmaramo kada vam lopte beže po autima. Zvuči čudno, ali tamo je lakše igrati.