Jump to content

Treme, HBO, 11. april

Featured Replies

fuckyeah!kasnije cu malo opsirnije, ali pavement + lucinda u istoj epizodi... uh http://www.youtube.com/watch?v=PjSHdcLbTHg

Edited by gervasius twinkleminkleson

mozebitno i eventualno gvirnem u 2. sezonu dosadnog tremea zbog lusinde

Well, we're all good men. We all love our mamas. We all root for the Saints. Toni, this is still Louisiana.
:Hail: Odlicna 2. sezona. I za razliku od 1. zavrsila se prilicno pozitivno po mnoge likove -

Sonny se sredio i dobio dozvolu da muva Vietnamku, LaDonna se takodje sredila psiholoski posle groznog iskustva, Sophia i Toni su izgladile odnose, Antoine je srecan sa klincima iz skolskog orkestra, Janette se vraca kuci da otvori svoj restoran i jos se smuvala sa Zakom, Nelson ga je izduvao, etc...

ne znam koji mi je bolji momenat.sonny na ribarskom brodu sa ocem buduce djevojke, antoine koji je nasao 'job-job', i koji svira na ulici sa klincima, tony i sophia na svirci, annie koja ce pokusati da dovrsi harleyeve pjesme, davis pjeva 'sex machine', annie i davies slusaju lucindu, big chief koji delmondu i prezu kaze 'we have to cut another album', 'cuz' odjebao nelsona, jeanette i jacques... nesto sam sigurno zaboravio, ali u svakom slucaju, odlicna sezona. isplatilo se strpljenje svima koji su ostali uz seriju. jedva cekam trecu sezonu :)

Edited by gervasius twinkleminkleson

Pomrece svi do kraja 3., garant :)

Carska druga sezona, a narocito finale! Odlicna je npr. bila ona epizoda od pre par nedelja koju je pisao George Pelecanos, ali, jebiga, David Simon je 1 mnogo zajeban igrac! :Hail::Hail: za celu ekipu! Jedva cekam trecu sezonu! I naravno, Hugh Laurie mora makar gostovati unekoj epizodi, ako nista drugo sa bendom, kao muzicar :P :D

imam osjecaj da ce sledeca sezona, ili mozda cetvrta ako je bude, da se bavi ispustanjem nafte u zaliv [ne sjecam se tacno kad se to desilo, i koliko je tu u buducnosti u odnosu na ono sto se desavalo u drugoj sezoni]. sonny i vijetnamac su to najavili

pročitah negde na netu da se to isto očekuje. zapravo, hronološki odgovara. brinem se za sonnya i tazbinu. :(nego, 1 pitanje. ovaj mali entuzijasta što mu je antoine organizovao privatne časove i koji se vidi na početku druge sezone kad vežba na ulici, a bigh chief ga čuje - da li je to onaj klinja koji je sa njima u prvoj sezoni šio indijanske kostime?

Edited by McCabe

• 3 months later...

Za relativno kratko vrijeme odgledao prvu sezonu Treme-a. Posle Sopranos i Wire, vjerovatno najbolje sto sam gledao do sada, no vidjecemo dalje...Batiste/Bunk :wub:

• 8 months later...
  • 1 month later...

Još dve nedelje!

Evo me tu, na licu mesta, prvi put posle duzeg vremena, prvi put posle KatrineImageUploadedByTapatalk1347579634.223417.jpgImageUploadedByTapatalk1347579694.834712.jpgSent from my iPhone using Tapatalk

Svaka čast, mnogo ti zavidim.

Još jedna nedelja!486783_10151152295259501_1381008666_n.jpg