Svemir Zeka Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 2 minutes ago, Filozof manijak said: ja bih mazao kosu medom, pa da objedinimo teme Ја бих мазала косу медом на плажи у Хравтској где се не дозвољава мазање косе медом. 1
slepa živana Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 13 hours ago, I*m with the pilots said: Aman zene, ko me je i vukao za jezik Ne treba da branite duzu ili kratku kosu, jednsotavno je na prethodnoj strani bilo nekoliko njih nezadovojlnih svojim dugim kosama zbog ovog ili onog, cisto predlozih kao osvezenje, a vi sad u traktat. Najbolje je sto mi objasnjavate odrzavanje kratke kose - a ja imam kratku kosu i sve njene prednosti i mane, dovoljno je vec to sto sam svakog dana pod kacigom koja cini cuda sa kosom. Ali nema potrebe da se stalno oblikuje, preterujete. probaj u rečniku da nađeš pod a, asertivnost 1 1
morgana Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 (edited) ja volim kratku kosu ali bi mi brzo dosadila, a dok u rastu prodje kroz fazu kratkog paza sa kojim izgledam kao eva ras, poludila bih. Edited September 27, 2023 by morgana 1
Svemir Zeka Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 (edited) 7 hours ago, slepa živana said: probaj u rečniku da nađeš pod a, asertivnost Smešno ti je ovo s asertivnošću za podjebavanje, daj nešto direktnije. Ono šta je pravi razlog, a ne ovo okolišanje. Čime sam se ja to o tebe ogrešila, da čujem. Edited September 27, 2023 by Svemir Zeka
ToniAdams Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 stvarno jadne žene kratkokose kolko se muče ko isuskinje da svako malo krate, ne mogu to ni da zamislim, oh wait 5
Sara Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Zadnja dva puta mi je onaj moj 'skupoceni' frizer ostavio duzinu, samo malo oblikovao, iako meni to bas i nije bila zelja. Mislim da je doslo vreme da rizikujem na nekom drugom mestu.
slepa živana Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 sad sam pala najniže. kupila sam onaj sprej za instant farbanje izrastaka. prskam ga po rupama gde nemam kosu. više se ne vidi proćelavost nego neka čudna situacija, žena utekla crtačima grafita sa spreja šmek spominjao je kesić jednom u emisiji "neki čarobni prašak" kojim maskira ćelavost. verovatno je to ovo 3
Svemir Zeka Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 3 hours ago, ToniAdams said: stvarno jadne žene kratkokose kolko se muče ko isuskinje da svako malo krate, ne mogu to ni da zamislim, oh wait Beži bre, nikad više.
slepa živana Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 15 hours ago, Svemir Zeka said: Smešno ti je ovo s asertivnošću za podjebavanje, daj nešto direktnije. Ono šta je pravi razlog, a ne ovo okolišanje. Čime sam se ja to o tebe ogrešila, da čujem. najljubaznije bih te zamolila da mi se skineš s kurca. hvala
Svemir Zeka Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 5 minutes ago, slepa živana said: najljubaznije bih te zamolila da mi se skineš s kurca. hvala Koliko mi se čini, ti si ta koja mi dahće za vratom "govnarstvom" i "asertivnošću". Dakle kurac je moj, s kog se ti trebaš skinuti, Živka.
Katikon Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 Jeste i sad je bilo na revijama tog friza kolko hoces, da imam taj tip kose, odmah bih se tako nosila
Sara Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 zakazala šišanje za četvrtak, i sad mrem koliko mi se sviđa moja leepa duuuga kosaaa Javiću, šta je bilo na kraju. 2
Valk Posted October 15, 2023 Posted October 15, 2023 On 10. 10. 2023. at 11:39, Sara said: zakazala šišanje za četvrtak, i sad mrem koliko mi se sviđa moja leepa duuuga kosaaa Javiću, šta je bilo na kraju. Tako to bude. Ponaša se kao bolni zub kod zubara, pritaji se i pravi dobra i fina i sve. Sad da otkažeš frizera, digla bi se ujutru kao Bitlđus. In other news, Wizard je odlepio s cenama, mislim da se razilazimo. 1
Svemir Zeka Posted October 15, 2023 Posted October 15, 2023 On 10. 10. 2023. at 11:39, Sara said: zakazala šišanje za četvrtak, i sad mrem koliko mi se sviđa moja leepa duuuga kosaaa Javiću, šta je bilo na kraju. Pa nemoj da je šišaš 😛
Recommended Posts