Taihoskopija Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Ako misliš na onaj Revlon-Revlon legendu, onda ima DM. https://www.dm.rs/revlon-uniq-one-all-in-one-tretman-za-kosu-p8432225085784.html @morgana Ja sam tako umorna od metle i antena i antenica i 256 flašica i flaša i četke i bez četke i svega. :/ 1 1
morgana Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 da, da, hvala. trazila sam ga u dm-u i u jasminu ali u fizickim prodavnicama, nisam nasla, a posto je revlon bio pred bankrotom zakljucila sam da je to to i da treba da smognem snage da nastavim dalje. vrh sto ga ima, uzecu ga. 1
ivy Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 sto se antena i antenica tice...ja se vec nekoliko godina ne fabram i kosa mi je super,ne koristim nista za negu samo sampon...ali mi prednji,gornji/povrsinski deo kose sav iscepkan i kratak i imam gomilu antena,taj deo jako sporo raste ...i nesto sam razmisljala -sumnjam na jastuk..jer je bas tvrd i veliki,cela glava mi upadne i celu noc se bas taj deo kose koji je problem tare o jastuk..ne znam kako to da objasnim.. ugl moram da menjam jastuk pa cemo videti da li je to a razmisljam i o bar satenskoj jastucnici..za pocetak..
duda Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 (edited) Možda će nekoga da zanima Edited July 18, 2023 by dùda 1 1
Sara Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Meni kosa skoro do pola ledja, ne pamtim kad je bila tako duga. Trenutno mi i ne smeta, valjda zato sto i nemam ideju kako bih je osisala.
Sandradjer Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 1 hour ago, Sara said: Meni kosa skoro do pola ledja, ne pamtim kad je bila tako duga. Trenutno mi i ne smeta, valjda zato sto i nemam ideju kako bih je osisala. Neki duzi paz?
Valk Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Od ove vlage u vazduhu Izgledam kao neka morska stena po kojoj rastu lelujave biljkoživotinje. Ko federe da imam a ne kosu. 1
Lena Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Uvek se setim ovoga E, ja obožavam kovrdžavu kosu Ali nemam 2 1
gospa buba Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 5 minutes ago, Lena said: Uvek se setim ovoga E, ja obožavam kovrdžavu kosu Ali nemam jako sam zelela kovrdzavu kosu nekad davno, zbog jel sam obozavala. sad sam pola seda i solidno kovrdzava u jednom potpuno nekontrolabilnom stanju i naravno da ne zelim to nikako
Lena Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 i buba ima kovrdže @gospa buba kosa nije baš kontrolabilna ni kad nemaš kovrdže, ne sekiraj se bezveze
gospa buba Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 a ima tu trikova, to je jedan zivot prepun trikova sve u svemu kad pustim kosu publika mi se shlogira svakako 1
gospa buba Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 (edited) sve zajedno pazite kad i shta zelite, poshto se ostvaruje nasumice uz rizik da zvuchim kao moja baba, ja sam imala bash fiiinu kosu Edited September 24, 2023 by gospa buba
Lena Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Ma i moja kosa povileni kad je vlaga napolju, podiže se i dobijem neke talase. Što je duža, lepše se uvija. Ali to kako njoj padne na pamet, a ne kad i kako ja hoću 1
Recommended Posts