morgana Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 blajhanje (nadam se, nenestrucno) mi predstoji uskoro. znaci, majonez? :Dsailorman, jel ti stvarno gliss kur mjerljiv sa redkenom? ako jeste, to je za mene bas jaka preporuka koju cu poslusati, tj isprobati.
sailorman Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 blajhanje (nadam se, nenestrucno) mi predstoji uskoro. znaci, majonez? :Dsailorman, jel ti stvarno gliss kur mjerljiv sa redkenom? ako jeste, to je za mene bas jaka preporuka koju cu poslusati, tj isprobati.Ja ne vidim neku razliku od kako sam presla na Gliss Kur i bas sam zadovoljna. Samo sto moja kosa nije blajhana, mozda za blajhanu kosu nije isto sto i Redken, to ne bih znala. Btw. ja bila ubedjena da si ti neka brineta ili cak crnka, ne mogu da te zamislim blajhanu :DE da; pre neki dan sam prala kosu kod drugarice i koristila sam njeno Fructis pakovanje. Ja se secam da su ranije (pre nekoliko godina) ta Fruktis pakovanja bila tesko sranje - vodenasta i slaba, a sad sam se prijatno iznenadila, cak razmisljam da sledeci put kupim to.
ivy Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 blajhanje (nadam se, nenestrucno) mi predstoji uskoro. znaci, majonez? :Djao,još jedna plavuša u jatu,pa to je divno
morgana Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 (edited) glis kur bih probala sad, prije blajhanja (koje cu da obavim poslije sezone kupanja)sta avatar uradi covjeku :Dja sam, po klasifikaciji farbi za kosu, srednje prema tamno pepeljasto plava. a svi znamo da to veze sa plavom nema.i sad mislim da, nakon izbjeglistva u sopstvenu boju, ipak idem u svijetloplavo (kakva sam i bila dobrih 10ak godina), a to mogu da postignem samo blajhanjem a da ne dobijem mrske narandzaste tonove. inace, jedno 10-15% mojih starijih postova je kukanje na temu boje kose.ivy, pozdrav, buduca sestro po boji -_- Edited September 14, 2011 by morgana
ivy Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 (edited) meni keune ok za negu kose Edited September 14, 2011 by ivy
morgana Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 meni je keune isusivao kosu, a redken bas volimvidi ovu valkiru <_<
sailorman Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Meni je uvek super kad se plavuse i crnke/brinete kao nesto prepiru koja je boja bolja, kao da ne znaju da su crvenokose zene najseksije.
ivy Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 meni je keune isusivao kosu, a redken bas volimda,keune je kontroverzanali kod mene valjda kontroverza počinje od glave :P
MayDay Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 sve su kose lepe na svoj nacin. :)dakle, majonez. o boze, sad znam za sta se i majonez koristi..
Gonzo Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 (edited) Meni je uvek super kad se plavuse i crnke/brinete kao nesto prepiru koja je boja bolja, kao da ne znaju da su crvenokose zene najseksije.+1 Edited September 14, 2011 by Gonzo
puella Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Meni je uvek super kad se plavuse i crnke/brinete kao nesto prepiru koja je boja bolja, kao da ne znaju da su crvenokose zene najseksije.A zar nisu one kisele
sailorman Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 A zar nisu one kisele Ne znam, nisam probala. Jel jesu?
Recommended Posts