Jump to content
IGNORED

Frizure

MarlaSinger

Recommended Posts

Posted

blajhanje (nadam se, nenestrucno) mi predstoji uskoro. znaci, majonez? :Dsailorman, jel ti stvarno gliss kur mjerljiv sa redkenom? ako jeste, to je za mene bas jaka preporuka koju cu poslusati, tj isprobati.

Posted
blajhanje (nadam se, nenestrucno) mi predstoji uskoro. znaci, majonez? :Dsailorman, jel ti stvarno gliss kur mjerljiv sa redkenom? ako jeste, to je za mene bas jaka preporuka koju cu poslusati, tj isprobati.
Ja ne vidim neku razliku od kako sam presla na Gliss Kur i bas sam zadovoljna. Samo sto moja kosa nije blajhana, mozda za blajhanu kosu nije isto sto i Redken, to ne bih znala. Btw. ja bila ubedjena da si ti neka brineta ili cak crnka, ne mogu da te zamislim blajhanu :DE da; pre neki dan sam prala kosu kod drugarice i koristila sam njeno Fructis pakovanje. Ja se secam da su ranije (pre nekoliko godina) ta Fruktis pakovanja bila tesko sranje - vodenasta i slaba, a sad sam se prijatno iznenadila, cak razmisljam da sledeci put kupim to.
Posted
blajhanje (nadam se, nenestrucno) mi predstoji uskoro. znaci, majonez? :D
jao,još jedna plavuša u jatu,pa to je divno :wub:
Posted (edited)

glis kur bih probala sad, prije blajhanja (koje cu da obavim poslije sezone kupanja)sta avatar uradi covjeku :Dja sam, po klasifikaciji farbi za kosu, srednje prema tamno pepeljasto plava. a svi znamo da to veze sa plavom nema.i sad mislim da, nakon izbjeglistva u sopstvenu boju, ipak idem u svijetloplavo (kakva sam i bila dobrih 10ak godina), a to mogu da postignem samo blajhanjem a da ne dobijem mrske narandzaste tonove. inace, jedno 10-15% mojih starijih postova je kukanje na temu boje kose.ivy, pozdrav, buduca sestro po boji -_-

Edited by morgana
Posted
jao,još jedna plavuša u jatu,pa to je divno :wub:
:yucky:
Posted (edited)

meni keune ok za negu kose

Edited by ivy
Posted

meni je keune isusivao kosu, a redken bas volimvidi ovu valkiru <_<

Posted

Meni je uvek super kad se plavuse i crnke/brinete kao nesto prepiru koja je boja bolja, kao da ne znaju da su crvenokose zene najseksije.

Posted
meni je keune isusivao kosu, a redken bas volim
da,keune je kontroverzanali kod mene valjda kontroverza počinje od glave :P
Posted

sve su kose lepe na svoj nacin. :)dakle, majonez. o boze, sad znam za sta se i majonez koristi..

Posted (edited)
Meni je uvek super kad se plavuse i crnke/brinete kao nesto prepiru koja je boja bolja, kao da ne znaju da su crvenokose zene najseksije.
+1 :heart: Edited by Gonzo
Posted
A zar nisu one kisele :mellow:
Posted
A zar nisu one kisele :mellow:
Ne znam, nisam probala. Jel jesu?