Jump to content
IGNORED

Frizure

MarlaSinger

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma znam, zato se i nerviram. Alternativa je da odeš na tretman trajnog ispravljanja samo da ne te ne nameste skroz na ravno već da ti udare tako te neobavezne frcokle i da tako ostane zauvek.

Edited by Valkyrie
Posted (edited)
Ma znam, zato se i nerviram. Alternativa je da odeš na tretman tajnog ispravljanja samo da ne te ne nameste skroz na ravno već da ti udare tako te neobavezne frcokle i da tako ostane zauvek.
trajno ispravljanje, ako mislish na one brazilske keratine, drzi do 6 meseciu najboljem sluchaju. i koshta, reche mi zena, na moju duzinu (a i tvoju pretpostavljam), do 200 evara, bar je tako bilo. samo da dam tolike pare, pa da se uvrckam posle 2 meseca, tachno bih poludela. pa ja i za blansh sedim 3 sata pod staniolom, ko budala, da sam blize mogla bih i kuci da odem... da prostirem neshto... u arhetipu. a i to da me nije sramota da bazam ulicom kao pokretna antena (ili da me chovek otme vozilom pa vrati, mislim, svenem samo tako, svi dodju i odu, a ja josh sedim :cry:)kada sam trazila tako te neke froncle, odma mi je rekla da zaboravim, ako ne mislim da se nacrtavam na feniranje 1 nedeljno :oedip, mislim, da. tuzan je zivot nash. dok nisam pochela da idem po frizerarijumima proshle godine, skroz sam lepo zivela, oshisha me chovek 5 santima 2x godishnje i gotova stvar <_<edip. mada, jedna moja izrazito kovrdzava je izvrshila to keratinsko peglanje, stvarno izgleda ko bog, svileno ko u fotoshopu, ali posle nekog vremena, cvrc. ona srecom dobila ko neku kompenzaciju, pa sta ce zena :s_w: Edited by thermal bug
Posted

ne bih se ja vala fenirala pa taman da to znaci da ulicama setam ko sobarica iz losijih kuca.a seronina frizura mi je super, na rubu sam da se tako osisam. ali ja sam ionako cesto na takvim rubovima, pa nista ne uradim.

Posted
ne bih se ja vala fenirala pa taman da to znaci da ulicama setam ko sobarica iz losijih kuca.a seronina frizura mi je super, na rubu sam da se tako osisam. ali ja sam ionako cesto na takvim rubovima, pa nista ne uradim.
pa to. mada se krecem ka rubu, ali josh uvek moram kao neshto da procenjujem shtetnost i korisnost tih odluka. srecom, kad jednom krenesh, sve je lakshe... ^_^
Posted
trajno ispravljanje, ako mislish na one brazilske keratine, drzi do 6 meseciu najboljem sluchaju. i koshta, reche mi zena, na moju duzinu (a i tvoju pretpostavljam), do 200 evara, bar je tako bilo. samo da dam tolike pare, pa da se uvrckam posle 2 meseca, tachno bih poludela.
Jebemu, Bubs, pa 100x smo ovde i na vocapu povlačili razliku između trajnog ispravljanja i keratina tj brazilskog feniranja.Ovo prvo se radi nekim hemijama npr Goldwellovim (moja frizerka tim) i to stvarno drži oko godinu dana i nije 200e. Radila, između ostalih prijateljica, i moja rođena sestra i to joj je otkriće promenilo život.Brazilsko feniranje keratinom na prvi pogled zvuči zdravije ali nije, frizeri čak nose one H1N1 maske dok tretiraju klijente. E to traje do 6 meseci i preporučuje se plavušama sa sprženim kosama.Za detalje PM.
Posted (edited)

^^najveca stetnost je ona faza koja neminovno slijedi poslije nekog vremena, kad kratko dosadi. dok izraste do paza hocu da poludim. a tek paz sto mrzim!

Edited by morgana
Posted
Jebemu, Bubs, pa 100x smo ovde i na vocapu povlačili razliku između trajnog ispravljanja i keratina tj brazilskog feniranja.Ovo prvo se radi nekim hemijama npr Goldwellovim (moja frizerka tim) i to stvarno drži oko godinu dana i nije 200e. Radila, između ostalih prijateljica, i moja rođena sestra i to joj je otkriće promenilo život.Brazilsko feniranje keratinom na prvi pogled zvuči zdravije ali nije, frizeri čak nose one H1N1 maske dok tretiraju klijente. E to traje do 6 meseci i preporučuje se plavušama sa sprženim kosama.Za detalje PM.
ehem, nisam u obavezi da pratim materiju :D
Posted

Čini mi se da si i učestvovala, no dobro, šta se i ja mučim da kucam.

Posted
Čini mi se da si i učestvovala, no dobro, šta se i ja mučim da kucam.
hajde da se posvadjamo :D
Posted
^^najveca stetnost je ona faza koja neminovno slijedi poslije nekog vremena, kad kratko dosadi. dok izraste do paza hocu da poludim. a tek paz sto mrzim!
naravnozato se ja nisam šišala na kratko već 100 godinaa nije da mi ne pada napamet povremenojer ja zapravo volim (na sebi) ili skroz kratko ili skroz dugačko, a sve ono između je sranjetako da posle svake analize pluseva i minuseva po više nivoa, ostalo je ovako kako jeste (dobro, skratim ja povremeno i 10-15cm odjednom koje doduše niko ne primeti ali ne može se imati sve)
Posted
+ milion za prvi red.I apelujem da se ne šišaš na šeron frizuru, užasna je.
Posted

pa sta joj fali, to je 1 lepa frizura za razbarushenu plavushastost, ko ima.

Posted

uskoro će godina kako sam drastično skratila kosu i odmorila se. nije kratka kratka, ima je dovoljno da bude razbarušena jer je blago ustalasana. poenta je da bude dobro ošišana.fen koristim da je malo prosušim kad mi je hladno i to je to, nikakva oblikovanja uz pomoć fena. posle pranja nanesem neku penu, izlomim je rukama, ne moram ni da češljam svaki dan ako mi nije do toga.

Posted (edited)
pa sta joj fali, to je 1 lepa frizura za razbarushenu plavushastost, ko ima.
Šta znam, ne sviđa mi se. Izgleda mi kao kad tetke sa ladnom trajnom hoće da pređu na nešto modernije. Da se razumemo, Šeron je riba ipo sa svakom frizurom (a ne sumnjam da je i Morg!), ali za razbarušenu plavušastost ja bih pre nešto vakocameron-diaz-bob-hairstyle-popular-greenwich-connecticut__oPt.jpg Edited by sailorman
Posted (edited)

meni ta duzina ne stoji, nazalost. izgledam ko tetka sa njom.a boja je tacno ono sto dobijem kad uradim pramenove.ona seronina kratka frizura mi je odlicna, al znam sebe, nema sanse da se osisam.volim i stroge kratke frizure, ali one zahtijevaju feniranje posto mi kosa nije disciplinovana (mada je ravna)frizura mi inace ne utice na ribost i po. posto ribost ne postizem ni sa jednom frizurom :D

Edited by morgana