Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Frizure

Featured Replies

Ode kosa.. Verovatno sam još u šoku, dok nisam hospitalizovana. Čak mi se i sviđa!

• Replies 1.6k
  • Views 166k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ovo danas, kraće i kolorno ujednačeno:   A ovo pre šest meseci, šareno u pm i dugačko propast, ali ja volim dugu kosu i želim je nazad

• Sad ste me pomamile sa tim uljem, ali imam iste brige kao Stela Za kakvu kosu je to pogodno?   Inače, posle silne brige i mackanja kose koječime, otišla žena i ošišala se na kratko

• juče sretnem drugaricu, izgleda kao bomba, kao izašla iz anime, neka extra plava kosa, pundjica na vrh glave, i najbolje od svega neke lude šiške .... na moje divljenje kaže da šiške nije ni šišala ne

Posted Images

ode odistinski? :unsure:

Da. Ček da se uslikam da ti pokažem.

fotosop :fantom:

Zanemari spavaćicu na ovcec1770e8e-bded-4d96-95ee-6bb812e68284_zps199c3b79.jpg

faca ti je ko da se poradjas

stoko...lutka je/si.

Eeeextraaaa. Preslatka si.Volim kratke koseПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Zanemari spavaćicu na ovce
e luche, pa nije to skroz mnogo :D al je lepski, skroz! a pidzamu na ovce imala, rozu ^_^
e luche, pa nije to skroz mnogo :D
Ma ne...image_zpsc31b2e06.jpg
Ma ne...
pa dobro, 2/5 ostalo. ja se josh u osnovi drzim te tvoje duzine, sharam i muljam, ali se u osnovi ne menja mnogo. kad se reshim, ici ce na 1/20 i to ce bit pochetak 1 novog zivota ^_^zato kazem nije mnogo...

ako si secnula

svaka cast na hrabrosti, valk - ali se isplatilo, super izgleda.inace, tek vidim ovu gore raspravu o frizerima i pranju kose - nema sanse da ja perem sama kuci kosu na svaka dva dana. kao i kod nere, tu ima toliko kose da, ako je samo operem i osusim fenom, bez oblikovanja, izgleda kao da sam stavila jos jednu kosu preko kose :( (prilazem dokaz, i to u jednoj od blazih verzija). ako krenem da je susim i feniram to traje satima, a rezultat nikad ne bude bas dobar.

picture023.jpg

zato sam nasla jeftinu, a vrlo solidnu frizerku kod koje idem otprilike 2 puta u nekih 7-8 dana. to je nekako trosak koji smatram opravdanim, jer smanjuje rizik od potpune socijalne izolacije i nemogucnosti da provucem frizuru kroz vrata.e sad, kosa mi nije stalno besprekorno cista, al mislim da su se svi vec navikli.

nemogucnosti da provucem frizuru kroz vrata.
oj-simpson.jpg

:D dada, bas na to sam mislila. a jednom sam, davnijeh dana, imala i mini-val (ovo je pravilno ovako, s crticom?)e onda je bilo bukvalno isto. u jbte, sta sam ja sve prosla u zivotu -_-