Ratamahatta Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 (edited) E, da, 3 od 4 najveca highlighta Piksetove karijere su porazi. Argentina, Milan, Zvezda. Dakle, bio je cesto povredjen, u najvecim tekmama koje je ikada igrao nije pobedjivao, promasivao bitne penale, i to ga je preporucilo za neke tamo zlatne lopte. Vise mi se dopadao ranije. Edited November 23, 2021 by Plajvi
čekmeže Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 7 minutes ago, pbg12345 said: u tom smislu je glupo "prozivati" a gde su real i barsa u karijeri, jer real i barsa tad nisu bili ono sto su danas(bili su deo evropskog vrha, ali ne ovoliko bogati da mogu dovesti sveeeeee i svake godine biti u konkurenciji za sampiona evrope), a posebno ne ono so su danas u odnosu na olimpik i jos vise zvezdu Real Madrid je u vreme kad je Piksi igrao bio suveren u Španiji, to je ekipa sa Butragenjom. Uvek su bili bogati i uvek su bili u konkurenciji za šampiona Evrope. Barsa je bila atraktivna ali dok nisu uzeli LŠ nisu bili baš sam vrh. Ono kako ih je Milan otresao...
Ratamahatta Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 (edited) Bilo je jebeno tad, budes drugi i ides u kup UEFA, osim ako ne branis titulu u KES. Kamo srece da je i ostalo tako. Edited November 23, 2021 by Plajvi
pbg12345 Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 1 minute ago, čekmeže said: Real Madrid je u vreme kad je Piksi igrao bio suveren u Španiji, to je ekipa sa Butragenjom. Uvek su bili bogati i uvek su bili u konkurenciji za šampiona Evrope. Barsa je bila atraktivna ali dok nisu uzeli LŠ nisu bili baš sam vrh. Ono kako ih je Milan otresao... naravno, ali ne u danasnjem smislu, postojala su ogranicenja u broju stranaca, pare su drugacije bile rasporedjene neuporedivo je jbg na stranu real, sva poenta je da olimpik marsej u tom trenutku jeste top evropski klub, uostalom to dokazuje i titula evrope i finale protiv zvezde
čekmeže Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 Olimpik Marsej je šabanija Tapijeva, instant tim koji je uspeo da ispuni želju svog gazde da uzme KEŠ, da bi ih onda nogirali u drugu ligu a Tapi je završio. Nisu ni titulu branili. Meni je Zvezda bila favorit protiv OL tako da je pobeda Zvezde bila očekivana, mnogo veće iznenađenje je bilo kada je sledeće sezone OL uzeo KEŠ protiv Milana koji je bio nesumnjivo jači tim.
napadaj Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 Ja sam ozbiljan. Kapiten kod najvećeg menadžera u istoriji fudbala, usred Engleske, dvaput igrač godine u PL, osvojio sve, nadavao se bitnih golova, bio najbolji štoper sveta... Svaka čast Modriću, ali meni je Nemanja veći igrač.
SNARC Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 Just now, čekmeže said: Olimpik Marsej je šabanija Tapijeva, instant tim koji je uspeo da ispuni želju svog gazde da uzme KEŠ, da bi ih onda nogirali u drugu ligu a Tapi je završio. Nisu ni titulu branili. Meni je Zvezda bila favorit protiv OL tako da je pobeda Zvezde bila očekivana, mnogo veće iznenađenje je bilo kada je sledeće sezone OL uzeo KEŠ protiv Milana koji je bio nesumnjivo jači tim. Barsa uzela u medjuvremenu..protiv Sampe, svoju prvu titulu. OM je postao prvak mrske '93
pbg12345 Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 (edited) @čekmežeslazem se sa prvim delom, ali to ne menja cinjenicu da su mngoo ulagali nije to sledeca sezona, ima jedna izmedju uostalom, dovoljno je pogledati sastav marseja tih godina da sve bude jasno mene mnogo nervira, ne samo u sportu, posmatranje svega iz danasnje vizure ne moze tako jbg, prosto vazila su neka druga pravila, neki drugi odnosi sa druge strane, ljudima su mahom uvek favoriti igraci iz perioda kad smo se razvijali neko decje, tinejdzersko doba sa te strane jasno je da svako ima neke svoje favorite, samo je bzvz danasnje arsine primenjivati na neko sasvim drugo vreme u tom smislu, dimitrije je moguce sasvim u pravu, jedino je problem sto niko od nas, osim njega donekle nije gledao igrace koje on pominje (izuzev ovi stariji na forumu pizona) Edited November 23, 2021 by pbg12345
Mil@n Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 2 minutes ago, napadaj said: Ja sam ozbiljan. Kapiten kod najvećeg menadžera u istoriji fudbala, usred Engleske, dvaput igrač godine u PL, osvojio sve, nadavao se bitnih golova, bio najbolji štoper sveta... Svaka čast Modriću, ali meni je Nemanja veći igrač. I meni. Obrazložio bih to pitanjem: šta je Vidić mogao da ima bolje od onoga što je imao? Čovek je svaku drugu utakmicu krvav napuštao teren, kapiten i legenda Man Utd. Dodatni plus što su mu svi iz repke išli na kurac, i što nije mogao da ih smisli, čovek dođe na pripreme, ovi žderu loču i karaju kurve, a on spava. Gratis priča: u kući fudbala kad dođu, sa strane Vidićeve sobe je uvek bilo prazno, jer ako ga probude, bude jako nervozan 2
Ratamahatta Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 Pravio je i promasivao penale + dobijao crvene kad im vreme nije, jebali su ga Forsel, Krauc i Tores k'o konja, nije ni u 50 stopera Zlatiborskog okruga. Ivanovic je bolji od njega, a i jebo je Marijanu Mateus.
napadaj Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 Gospodin. A evo prođoše meseci otkako je napao Terzića i FSS i nije preuzeo ništa preko politike, opet ga nema nigde. Deluje da je sam istupio, bez ikakve zaleđine i mutnih likova ispred koji je poturen.
copkillah Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 1 hour ago, Plajvi said: E, u toj prvoj polovini devedesetih mi se cini da su ova trojica samo iz komsiluka mogli barabar s njim da se nadmecu oko te zlatne lopte (Stoickov ju je i osvojio), a gde je ostatak sveta i fudbalski liliputanci poput Roberta Badja, Marka Van Bastena, Romaria, itd. Vidiš, ovo je bilo zanimljivo, Stoičkov je bio prvi kandidat da osvoji Zlatnu loptu dve godine ranije, '92. a onda je Van Basten u LŠ, nekoliko nedelja pred izbor, dao četiri gola Geteborgu (uz neke ludačke makazice) i bukvalno mu oteo trofej. 1 minute ago, napadaj said: Ja sam ozbiljan. Kapiten kod najvećeg menadžera u istoriji fudbala, usred Engleske, dvaput igrač godine u PL, osvojio sve, nadavao se bitnih golova, bio najbolji štoper sveta... Svaka čast Modriću, ali meni je Nemanja veći igrač. ... a i u reprezentaciji je bio najveći... čoker 1 1
napadaj Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 Uvek odnekud izrone Skauzeri da se prisete te jedne utakmice kad je Tores bio bolji od Nemanje
Ratamahatta Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 (edited) I Mesi mu je jednom dao gol glavom iz peterca, ali da ne cepidlacim. edit: Za to je kriva njegova druga polovina, izvinjavam se, Vidara je kriv za prvi. Edited November 23, 2021 by Plajvi
čekmeže Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 4 minutes ago, pbg12345 said: @čekmežeslazem se sa prvim delom, ali to ne menja cinjenicu da su mngoo ulagali nije to sledeca sezona, ima jedna izmedju sa druge strane, ljudima su mahom uvek favoriti igraci iz perioda kad smo se razvijali neko decje, tinejdzersko doba sa te strane jasno je da svako ima neke svoje favorite, samo je bzvz danasnje arsine primenjivati na neko sasvim drugo vreme Imaj u vidu da je tada bilo mnogo manje fudbala na televiziji. Strani timovi samo u evro kupovima, tako da su nama zvezde bili oni koji su pred našim očima. Ja zaista ne znam da li je Piksi veći od Hadžija, Piksija sam gledao stalno a Hadžija sam video na svetskom i više se i ne sećam. 3
Recommended Posts