Timmy Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 (edited) A šta je sa matorim Paunovicem? Trenira li on koga? Edit: izgleda nikoga vec 3 godine. Ima 67, nije ni previše mator. Edited August 1, 2014 by Timmy
gone fishing Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Sto god forum mislio o Paunu, meni on zvuci kao inteligentan i ambiciozan momak koji moze da nauci iz svojih gresaka i koji je svjestan svojih nedostataka. Vjerujem da ce biti dobar trener, ako nista drugo, razumijevanje i koristenje novih tehnologija, i postanje Ramonesa klincima je svjetlosni odmak od bilo kojeg trenera iz sfere bata Djore i janjece brigade... I dalje mislim da je bio preterani ziheras sa neubacivanjem Jovica protiv Portugala ali yebiga razmatrao je to i donio je takvu odluku vjerovatno na osnovu stvari koje mi neznamo. http://mondo.rs/a715005/Sport/Fudbal/Paunovic-u-MONDU-Skakaci-smo-s-losim-motkama.html rekoše engleski komentatori na es da mu je iq 148, pa sad ako hoćemo pametnog selektora eto rešenja
Cash Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 jel moze negde da se pronadje ova izjava? Pizon car Nema nigde . Ali kad smo kod njega ima on dosta bisera u svojoj arhivi:
stoka Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 rekoše engleski komentatori na es da mu je iq 148, pa sad ako hoćemo pametnog selektora eto rešenja Malo je inteligentnih fudbalera. Paunović je jedan od njih, nešto kao Ergić. Nažalost, Drulović ne spada u tu kategoriju ... Paun je jednim sveobuhvatnim fudbalsko-edukativnim sistemom od ovih klinaca napravio ne samo bolje fudbalere, već i ljude ... Jedine dve zamerke: što im je dozvolio da puštaju Cecu i što je malo skrajnuo Dražića ...
Cash Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) Prvi pravi Misterov intervju za neke nase novine nakon Juzne Afrike: http://hotsport.rs/2014/08/07/radomir-antic-intervju/ Edited August 11, 2014 by Cash
MangupIzCivilstva Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Ok, cilja na Toleta, ali ko ga je to sabotirao u timu?
palikaris Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Ja sam odavno cuo da ga je stankela sabotirao i da je on gurao da dodje pizon. Al to je verovatno neko lupetanje, bem li ga.
Cash Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Stankela ga jeste verovatno sabotirao ali nije on gurao da dodje Pizon. Goluba su doveli njegovi pajdasi Milovan Djoric i Dule Savic. Ovaj prvi mu je i taktiku sastavljao
Timmy Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Stankovic i njegov ortak Kezman su dosta doprineli da nam reprezentacija izgleda onako kako je izgledala u prethodnoj deceniji... Razne priče i pricice su uvek kruzile, pa da je i pola tacno, lose je.
Cash Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 kako je stankovic sabotirao antica? Rekao Anitc jednom da je Tole pre utakmice sa Australijom imao sastanak sa Stankovicem i jos nekim fudbalerima i da mu je to odma bilo sumljivo. Ako je neko sabotirao Antica onda to i jeste bio Stankela, ali meni je Stankovic bio sumljiviji protiv Slovenije u BG ttamo je bilo tako ocigledno da namerno igra lose.Uostalom poslao ga Antic na klupu nakon sat vremena igre,nakon njegovog odlazka zaigrali smo mnogo bolje.
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 izvini, ali ovo su price za malu decu. stankovic zbog jebenog toleta sabotira selektora i ispada sa svetskog prvenstva zbog toga. bajka.
DarkAttraktor Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) ja se secam te price sa Toletovim sastankom sa igracima jos od ranije, samo mi nije jasno zasto je onda zvao Stankelu protiv Farskih Ostrva i Slovenije ako su odnosi bili takvi i ako je Stankela saboter. Edited August 11, 2014 by DarkAttraktor
Cash Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 ja se secam te price sa Toletovim sastankom sa igracima jos od ranije, samo mi nije jasno zasto je onda zvao Stankelu protiv Farskih Ostrva i Slovenije ako su odnosi bili takvi i ako je Stankela saboter. pa nakon Juzne Afrike je sve zvao u reprezentaciju. Nijedno novo ime nije bilo na spisku. Neznam moguce i da Antic preteruje ali protiv SLO je Stankovic bio bukvalno igrac manje na terenu.
harper lee Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 izvini, ali ovo su price za malu decu. stankovic zbog jebenog toleta sabotira selektora i ispada sa svetskog prvenstva zbog toga. bajka. Nisu ni za malu decu. Danas sam pricao sa jednim eminentnim strucnjakom s foruma i slozili smo se da postoje igraci koji prave takve gluposti da ziv covek to moze da objasni samo nekom teorijom zavere ako nece da mu prokuva mozak u pokusaju da objasni postojanje tolike gluposti. Poslednji primer - onaj Trajkovic iz Partizana. 1 Radomir nije mogao da izgubi od tamo neke Australije a da nije bio podriven.
Recommended Posts