October 11, 2025Oct 11 Huh.Ne znam, nikad ne mogu navijati da nas bilo ko dobije, posebno ne ovi, koji nam nisu, niti će ikada biti rivali.BubašvabiceeeeAli me čudi to što mi ne pada teško ni da izgubimo.Jebao mu pas mater žvalavu više i dokle ga više trpimoDa ne pišem dalje da mi VTK ne zakuca na vrataMada, mogu i oni da mi puše kurac, kad bolje razmislim
October 11, 2025Oct 11 Mene zanima jel bio videobim u svlacionici i jel im objasnio sta da rade i kako da igraju?
October 11, 2025Oct 11 Veceras je nase veceVeceras se leskovacki rostilj peceGeneralstab, Expo sajamPiksi uzo je od banke zajam
October 11, 2025Oct 11 1 minute ago, nautilus said:Sad će ući vihorni KataiI Luka Jović... On im daje gol...
October 11, 2025Oct 11 Aj i sva politika po strani, al ovo Pikseto...kako onakav fudbaler može da bude ovoliki dunster od trenera. On je tu godinama, on ne uspeva ama baš nista smisleno da uradi.
October 11, 2025Oct 11 Just now, Michael Krueger said:I Luka Jović... On im daje gol...Kako se zvaće onaj mučenik što ga je zvezda dovela iz neke treće lige pa mu je Vučić rekao da da gol i onda ga je on dao?
October 11, 2025Oct 11 Just now, nautilus said:Kako se zvaće onaj mučenik što ga je zvezda dovela iz neke treće lige pa mu je Vučić rekao da da gol i onda ga je on dao?Vukanovic?