October 11, 2025Oct 11 Popular Post 2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:brate al ste prsli, jebo mater ako zbog ovakvih ne pocnem da rutujem za zvalavog.Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација игра свој најважнији меч ове године. И ја сам прсо?
October 11, 2025Oct 11 oba pundita na RTS-u kritikuju publiku, sutra Informer targetira žutu Olju i Bujketa
October 11, 2025Oct 11 Nije mi drago sto gube. Ali ako na poslednje dve utakmice primaju cetiri gola iz prekida, onda to nije slucajno nego je problem koji se ne resava. Uspeli su da naprave jednu dobru sansu i jedan dobar sut u okvir gola, imali su posed ali sve u svemu jalovo.
October 11, 2025Oct 11 1 minute ago, roux senyurt said:ovaj nas novi sponzor reprezentacije sad cita sitna slova ugovorabogami Capeli sport nije ovo zaslužio, obrukali smo ih
October 11, 2025Oct 11 Na stranu fudbal i sve ali ovaj Strajnić je apsolutni bog novinarstva 😅😂. Zašto ne prenosi Aca Edited October 11, 2025Oct 11 by Cash
October 11, 2025Oct 11 Popular Post 4 minutes ago, Lo Zingaro said:Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација игра свој најважнији меч ове године. И ја сам прсо?Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.
October 11, 2025Oct 11 Popular Post Govna su otela fudbal, pobegla iz Beograda da se ne bi skandiralo protiv bolesnika, ni u jebenom Leskovcu nisu smeli da otvoreno prodaju karte i ja sad treba preispitujem sebe da l je ok sto mi drago što nakon svega ćacilend repka gubi, a bolesnik zbog toga šizi u svom ludilu.Drago mi jbt, necovek sam