September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, Mil@n said:Mogu vam reći odlično je navijati protiv reprezentacije Srbije, uglavnom se pobeđuje 😁Ovo ce Srbiji biti prvi poraz u ovim kvalifikacijama.
September 9, 2025Sep 9 znao sam da je losa reprezentacija, ali ovo je bas dnojel imamo mi neke iole pristojne ofanzivne vezne igrace?na nekom npr liga evrope nivou?ova postavka je bas tuzna ako nisi neki san marino i slicno
September 9, 2025Sep 9 Odnos snaga plus ovi naši dresovi, subjektivni osećaj: gledam San Marino - Engleska
September 9, 2025Sep 9 Ali koliko smo mi bezopasni.Ovo je samo moglo da se izrudari 0-0 nekim cudom. Gol da damo ovakvom igrom bas nikad.
September 9, 2025Sep 9 I sad, umesto studija 15 minuta reklameeee Edited September 9, 2025Sep 9 by Meduzalem
September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, Meduzalem said:I sad, umesto studija 15 minuta reklameeeeOd toga 13 minuta kladionica.
September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, Meduzalem said:I sad, umesto studija 15 minuta reklameeeeBudi srecan da ne dobijes Zvalin intervju na poluvremenu.
September 9, 2025Sep 9 Just now, Lancia said:Budi srecan da ne dobijes Zvalin intervju na poluvremenu.sudeci po rezultatu, cenim da je prognozirao pobedu.
September 9, 2025Sep 9 Just now, Lancia said:Budi srecan da ne dobijes Zvalin intervju na poluvremenu."Nek se smeju, zadnji put im je ovo da se smeju."
September 9, 2025Sep 9 Just now, JPM said:sudeci po rezultatu, cenim da je prognozirao pobedu.Narafski, taj nikad nije izgubio. Bljak.Ja se isvinjavam, nisam u toku, de nam je Tadic?
September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, Lancia said:de nam je Tadic?U Abu Dabiju, oprostio se od reprezentacije Edited September 9, 2025Sep 9 by Milosh76
September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, Lancia said:Narafski, taj nikad nije izgubio. Bljak.Ja se isvinjavam, nisam u toku, de nam je Tadic?Povukao se