September 9, 2025Sep 9 sta igra ovaj maksimovic, gde igra to.ne razumem sta ce nam takav neko u timu uopste
September 9, 2025Sep 9 Uljuljkao nas slatkorecivi TuhelMi smo pobedili i pre pocetka meca, na teren smo izasli samo da ispostujemo protokol Edited September 9, 2025Sep 9 by lord_s
September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, Jeremija said:Dobro je, barem se nismo obrukali...Ne znam ti, meni je prvi put da gledam i kosarku i fudbal bez ijedne emocije, sto se reprezentacije tice.
September 9, 2025Sep 9 Majmun Anđus je rekao da če ovo biti u najmanju ruku nerešeno i da Piksi igra takmičarski fudbal
September 9, 2025Sep 9 2 minutes ago, Lancia said:Ne znam ti, meni je prvi put da gledam i kosarku i fudbal bez ijedne emocije, sto se reprezentacije tice.Cudo zivo sta su nam uradili..
September 9, 2025Sep 9 3 minutes ago, Lancia said:Ko je matortaj samuvek smo bili bušna kesa iz maksija/marcedone. mi igramo istu utakmicu od 1980. i kao da smo upali u vremensko bure iz kog ne možemo da izađemo nikako. na prošlom ep smo igrali ubedljivo najružniji fudbal(ne vezano za rezultat)uz doduše neki blesak, ja pamtim jedan za ovih 45+ godinadresovi su fk milicionar®️
September 9, 2025Sep 9 Pikse zabio još jedan nož u leđa Žvaljonji. Prvo Kari i Jokič, sad i Pikse. Bojim se da mu ne prsne kenjara na čelu.
September 9, 2025Sep 9 Ako Andrija Maksimovic ista zna, on ovde mora da igra 90 minuta.Mi nemamo bukvalno ni jednog iole kreativnog na sredini.