September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:kakva smo mi divljinaOzbiljan govnarluk…koliko je simptomaticno ovo nekontrolisano i masovno zvizdanje bilo cijoj himni…Jel su ovo njiove navijace metnuli na Istok? Edited September 9, 2025Sep 9 by MeanM@
September 9, 2025Sep 9 Kao neko ko voli Englesku sam se prilično razočarao kako to pod Tuhelom izgleda, plus izostanak nekih bitnih igrača i pozivanje nekih nebitnih mi je tek ozbiljan wtf. Nekako mi draže da gledam Iana Rajta u crvenim čarapama i Roj Kina kako se dive tunelu na Marakani, nego da sam uživo tamo. Valjda neka apatija.
September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, MeanM@ said:Jel su ovo njiove navijace metnuli na Istok?Gosti su obicno u "kavezu" na jugu
September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, Milosh76 said:Gosti su obicno u "kavezu" na juguIstripovao sam zbog ovih redara na stepenistu. Standardno su izmedju juga i zapada, pretpostavljam
September 9, 2025Sep 9 Ozbiljne novce bih izgubio na opkladu/pitanje za koju repstaciju igraju Madueke, Guehi, Livramento, Konsa
September 9, 2025Sep 9 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:lačani/surdulica imaju bolje garnitureTo je standardni Nike. Dobri su dresovi.
September 9, 2025Sep 9 dobri su dresovi, verovatno najbolji od osamostaljenjaali koliko loše stojimo™, svi pozadi a sporo i mekano, šetaju nam se do peterca, mislim da je Andora igrala jaci presing na sredini protiv ovih Edited September 9, 2025Sep 9 by levi
September 9, 2025Sep 9 Sa koliko napora osvojimo poneku loptu, a tek sa koliko lakoće izgubimo loptu bez prekida igre.
September 9, 2025Sep 9 Auh, skoro nisam gledao da je neki tim u ovako podređenom položaju Edited September 9, 2025Sep 9 by San Epifanio
September 9, 2025Sep 9 Sta je bre ovo? Kao da gledam San Marino - Engleska.Ma kakvi, i oni bi ozbiljnije parirali.