September 7, 2025Sep 7 Ide Piksi na neku nulu protiv Engleske, mozda i uspe, a realniji je neki poraz 0:1, 0:2.
September 7, 2025Sep 7 3 hours ago, Milošica said:Uh, ja sam kao Grobar slab na Kataia, s tim što sam ga baš retko gledao u poslednje vreme...Katai nema mesta u startnoj postavi Zvezde u Evropi jer ima boljih i spremnijih igraca. U reprezentaciji, medjutim, gde Stojkovic insistira da igra sa desetkom, trenutno nema bolji izbor od Kataija. Najbolja desetka, Tadic, vise ne igra za reprezentaciju, a onaj koji kao treba da ga zameni, Samardzic, izgleda nije desetka. Uostalom, nije u formi. U poslednje dve utakmice, za manje od 90 minuta na terenu, Katai je imao 3 asistencije. Jedna je ponistena zbog ofsajda, ali ostatak reprezentacije je imao manje od Kataija.
September 9, 2025Sep 9 On 29. 8. 2025. at 15:54, Nikodije said:U21 nam deluje odlično, rekao bih možda čak i više talenta nego u novozelandskoj generacijiU punom sjaju su iskazali svoj talenat 3-0
September 9, 2025Sep 9 Apelujem da se izbojkotuje ovaj ćacistan fest danas. Mada koliko vidim i hajp je nikakav.
September 9, 2025Sep 9 hajp moze da bude samo ako kojim slucajem dobijemo ovo. mada ni englezi ne igraju skoro nikakav fudbal.
September 9, 2025Sep 9 Sastav: Petrović – Eraković, Milenković, Pavlović – Lukić, Maksimović - Nedeljković, Ilić, Živković, Birmančević – Vlahović.Daklem Zivkovic igra desetku, Ilic osmicu a Nedelkovic i Birmancevic krila sa defanzivnim zadacima.
September 9, 2025Sep 9 Šta je ovo sunce ti jebem, Bjeković dole na terenu i uručuje neko priznanje Edited September 9, 2025Sep 9 by napadaj