Mr.Mxyzptlk Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 a sta je sa nastasicem?Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Mr.Mxyzptlk Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 kazem ja krasic = kostickakve crne asistencije, taj glavu ne dize. samo zavrljaci sto.jace pa ako ubode svog igraca Sent from my STF-L09 using Tapatalk
goofs Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 6 minutes ago, extragluv said: a sta je sa nastasicem? Sent from my STF-L09 using Tapatalk Ne igra ni u Fiorentini gde bi realno trebalo da ima prostora da bude starter. Plus ne znam jel se izmirio sa savezom.
John Coltrane Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 11 minutes ago, extragluv said: a sta je sa nastasicem? Sent from my STF-L09 using Tapatalk Rekoše pre meča da je povredjen, al svakako je uglavnom grejao klupu u Firenci. Pavlović je bio na pozajmici u Bazelu od januara mada i Švajcarska liga nije bog zna šta. U svakom slučaju Piksi ima Erakovića na raspolaganju
MiddleClass Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 3 minutes ago, John Coltrane said: Acika ne prepoznaje Dončića Arena je prepoznala.
John Coltrane Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 Kako Mitar izdrži da nekog ne nabode za sve ovo što ga udaraju?!?
John Coltrane Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 Just now, MiddleClass said: Arena je prepoznala. Zato što Arena prenosi NBA
aram Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 1 minute ago, John Coltrane said: Kako Mitar izdrži da nekog ne nabode za sve ovo što ga udaraju?!? To je i meni večito nejasno, dva puta su me tukli na tekmi u životu, oba puta sam zaradio crveni
mlatko Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 Ako ne možeš da se odbraniš, pridruži im se. Još neko se nije opasuljio kako su se ovi kvalifikovali sa ovakvim braničima?Još nije kasno da se naturalizuje neki burunđanin ili bar švacilenđanin?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts