Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

kad se sve uzme u ibzir na toj utakmici su holandezi bili bolji

ta mijtova prečka mi je jedna od većih trauma. mada ni blizu penala u italiji ‘90

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Flo, Kerju je tad imao 20 godina, ulazio sa klupe.

Norveški novinari su ga pitali koliko zna njihovu ekipu, i ko će biti najopasniji igrač po njegov tim?

- Od danas ćemo se spremati za meč sa Norveškom. Dobićemo tačne informacije o svakom igraču. Plašimo se svih igrača, oni su Norvežani koji ne igraju u Norveškoj. Ipak, najopasniji je taj centrafor, taj visoki fudbaler, kažu da je hrabar i da apsolutno dominira u skoku a mi nemamo Mihajlovića…

Znači, naš selektor se plaši Tore Andre Floa. Naš selektor mu ne zna ime, pa se nadamo da ga nećemo primetiti ni na nedeljnom meču u Liježu.

Kolko je bilo?
Posted

Tad mi se je zgadio Bergkamp.

Meni nije. Neko ko pljune coveku u usta zasluzuje krampon u meso na nekoj od narednih utakmica.

Posted

ta mijtova prečka mi je jedna od većih trauma. mada ni blizu penala u italiji ‘90

Trauma je i onih prokockanih 2:2 protiv svaba.

Posted

Meni nije. Neko ko pljune coveku u usta zasluzuje krampon u meso na nekoj od narednih utakmica.

Hahaha Jeremis ????????????.

Posted (edited)

jeremis se posle zalio piksiju za to pljuvanje, a ovaj samo slegnuo ramenima

Edited by Nikodije
Posted

pogledaj ovo

Nemam vremena sad da gledam, ali samo da kazem da ce svaki navijac italijanske reprezenzacije uvek glasati za Totija, jer se Del Pjerov ucinak u azurnom dresu smatra krajnje razocaravajucim. Er Pupone je imao daleko veci znacaj za uspeh ITA fudbala - najbolji igrac azura na Euru 2000 i MVP finala, dok se Del Pjero smatra tragicarem jer je na toj utakmici promasio iz dve mrtve sanse. Takodje, na SP 2006 Toti je bio jedan od nezamenljivih igraca bez koga tesko da bi uzeli boginju iako se tek vratio posle ozbiljne povede i jedva trcao na tom prvenstvu.

Posted

Ali najjace je bilo kad je Mirkovic zgrabio Jarnog za muda. :lolol:

Posted

al smenise ga dusmani odmah posle ep, doduse nesto kasnije se vratio kao deo selektorske komisije.

Ahaha, da jebote, selektorska komisija, najveći wtf domaćeg reprezentativnog fudbala!

Posted (edited)

I ti si skandirao Santrace odlazi

Nemam pojma, bio sam u zlatnim godinama i pod dejstvom maligana, dosli smo bez karata, kupili sever na Slaviji i posle toga se malo toga secam... secam se uraganskih napada nasih, tog padanja Deje u 16, prepunog stadiona i Mijatovog penala... I da sam pevao pesme Radnickog na putu do stadiona i na sred severa, kaze drugar da Delije nisu bojkotovale zavrsio bi u onom kanalu ispod tribine :isuse:

Santrac jeste bio neiskusan trener ali je tim bio sjajan. 

Edited by W.F.C.
Posted

Bese grafit posle utakmice Holandija - Jugoslavija, "Nije sve u nasem fudbalu crno, Mijatove kopacke su bele"

Posted

Ahaha, da jebote, selektorska komisija, najveći wtf domaćeg reprezentativnog fudbala!

Največi wtf je ipak Djoric kao selektor.

Posted

Zasto poklonjen? Stam je vukao Jugovica za dres. Da ne govorimo o tome da je kod prvog gola Holandije mogao da se svira faul Bergkampa nad Baticom Mirkovicem. Sto sve ne znaci da nismo igrali kao jajare i zasluzili da ispadnemo.

meni je taj penal uvek bio smešan kad se jednom utakmica završila, bilo je laganog kontakta u momentu kad je jugović skoro sasvim leđima okrenut ka golu, mislim da ga je baš prelako dosudio.