Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Kako je izveo penal. Usrao se... srecom je popravio.

Posted (edited)

Austrija, Norveska ili Spanija. Zreb u petak u 13.00h u Nionu

Edited by Boza_zvani_Pub
Posted

Valjalo bi dizvucemo Austriju pa da dva puta budemo domačini :)

Posted

Ostaje da se vidi da li će biti nosioca. Kod mafije nikada se ne zna.

Ne znam kako igraju Austrijanci i Norvežani, ali mi igramo jako loše. Štoperi jako nesigurni, pre svega jer nemaju minute, ali mi se čini da ima i do znanja. Dugo nam nije bila ovako slaba zadnja linija. Čak je i Češkoj to delovalo bolje. Ima i do toga da mi u ovom ciklusu verovatno nastupamo sa najmlađim sastavom, gde većina čine 95' i 96'.

I dalje mislim da SMS i Grujić kao tandem teško mogu da igraju zajedno, pogotovo sa Lukićem ili Zdjelarom iza. Mnogo nam je trom vezni red u tom slučaju. Maksimović je tu idealna komponenta.

Posted

Misliš kao Stojanović u Sloveniji. Verovatno je i Šporar bio pozivan, možda i igrao. Mrzi me da guglam, ali se ovo dešava u svim nacionalnim timovima.

Živković ne igra za A tim, jer nije igrao fudbal skoro godinu dana. Talenat je neupitan i kada  ако počne da igra i pretače talenat u kvalitet, zaigraće za A tim dok kaže keks.

gde si bre laki, nema te 100 godina na forumu? 

dobro je ovo za sad. a u ovakvom sistemu najvise toga polazi od ove dvojice u sredini, pa potom od dva spoljna

sve ovo sto se pise o odbrani najpre je do njih, a tek onda do ove trojice pozadi

kad se uigraju matic i grujic na te dve pozicije ima da nas sanjaju nemci, brazilci i ostala boranija

sale bez, ja najpre njih dvojicu vidim kao taj par veznih, ako se grujic razigra u liverpulu i karijera mu krene dalje napred, a matic odrzi visok nivo jos neko vreme, mogli bi mi napokon dugorocno zaliciti na ozbiljnu ekipu.

milojevic i fejsa su dobro odradili posao, tako da imamo i dubinu na tim pozicijama

i da, hvala robiju na ovoj trojici m sto su sad u reprezentaciji :)

Прво, Грујић објективно није тренутно ни пети играч за та два места у средини.  Друго нама да играју Матеус и Нескенс на те две позиције ми нема шансе да доминирамо средином јер имамо једног играча мање. 3-4-3 је потпуно бесмислен систем. Тако ми има да будемо стално без поседа, двефанзиви на контре. А Ћелави ће да притегне ту тројицу позади без дилеме. Ако добијемо Велс у Кардифу и некако са Грузинима извучемо победе, ми смо у Русији.

Posted

Ако добијемо Велс у Кардифу и некако са Грузинима извучемо победе, ми смо у Русији.

:0.6:
Posted (edited)

ja mislim da smo cak i favoriti za top 3 mesta na sp

naravno ako prodjemo grupu i pobedimo bar jos tri puta nakon toga.

Edited by 189-
Posted

i to što kažeš

prolupao vasić, ubacila ga amerika u mašinu

:(

Posted

Ladno je Bane i tada bio najslabiji igrač. Kako se čoveku sve lepo namestilo za sjajnu karijeru.

pa sad na tom SP se videlo da ni vida nije ono sto smo umislili

Posted

A videlo se bogami i da su navijači reprezentacije razmaženi nemači pojma :fantom:

Posted

i to što kažeš

prolupao vasić, ubacila ga amerika u mašinu

:(

Их да заигра Љајић па уз њега Банби™... :lolol:

pa sad na tom SP se videlo da ni vida nije ono sto smo umislili

Ка'што Филипинко рече ни у 50 штопера. ^_^