El Patron Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Djurdjevic treba u A reprezentaciju pre Pavlovica
Nemanja Posrbica Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Djurdjevic treba u A reprezentaciju pre Pavlovica Pravac Napoli da zameni Milika.
El Patron Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Bolje da on bude drugi napadac nego Pavlovic koji se slabo pokazao za sad, a i stariji je godinu dana
Nemanja Posrbica Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Čim neko da gol mi ćemo ga zvati u A reprezentaciju. Kao u Toletovo vreme, a i pogotovo ako je Ramadanijev i igra u Partizanu.
Nemanja Posrbica Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Vole Slovenci nočni provod :) Od kako sam ih prozvao, primili se.
mlatko Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Jbt, Zivkovic jos ne igra za A tim..? ...poslato sa prinudnog...
Cash Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 (edited) Jbt, Zivkovic jos ne igra za A tim..? ...poslato sa prinudnog... Samo kod nas se još desava da igrac iz A tima ide nazad u u21 Edited October 11, 2016 by Cash
levi Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Umesto koga da igra Živković, umesto Tadića? :D Dečko bi mogao da bude ljubazan da odigra prvo neku utakmicu u seniorskom fudbalu, da ga malo vidimo Ili da mu verujemo na reč da je talentovan i na osnovu toga da mu se otvori ni manje ni više nego mesto u A reprezentaciji
Redrooster Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Jbt, Zivkovic jos ne igra za A tim..? Mislim da nije po propisima vec dvojica nislija (aca golman i stoiljkovic) je u repki treci bi predstavljao heart attack fudbalskoj javnosti u srbiji...
Nemanja Posrbica Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 (edited) Samo kod nas se još desava da igrac iz A tima ide nazad u u21 Misliš kao Stojanović u Sloveniji. Verovatno je i Šporar bio pozivan, možda i igrao. Mrzi me da guglam, ali se ovo dešava u svim nacionalnim timovima. Živković ne igra za A tim, jer nije igrao fudbal skoro godinu dana. Talenat je neupitan i kada počne da igra i pretače talenat u kvalitet, zaigraće za A tim dok kaže keks. Edited October 11, 2016 by Nemanja Posrbica
Nemanja Posrbica Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 I dalje ne razumem kome je palo na pamet da da Siviću mesto trenera U-21 repke. Mi igramo, ne loše za svoj potencijal, nego katastrofalno sa samopouzdanjem koje ovi igrači imaju.
Nemanja Posrbica Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 (edited) Krilo za defanzivnog veznog, pa onda štoper za krilo. I to treća izmena 25 minuta pre kraja meča, dok su Slovenci na -1. Edited October 11, 2016 by Nemanja Posrbica
ZSNj Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Mislim da nije po propisima vec dvojica nislija (aca golman i stoiljkovic) je u repki treci bi predstavljao heart attack fudbalskoj javnosti u srbiji...
Recommended Posts