borris_ Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Рајковић је јааако добар голман. То ће човек и да покаже. Nadam se. Ja sam pricao o pretjerivanju foruma (koji samo prepisuje ono sto srpski novinari pisu) o najboljem mladom golmanu u univerzumu. Rajkovic bolji golman od Areole
porucnik vasic Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Cinizam dostize nivo svinjarije. Zvezda, Partizan, Radnicki N. Vojvodina,.... imaju vidno mesto na sekciji za fudbal a reprezentacija Srbije (seniorska, mlada, omladinska, kadetska) nema nego na SZD. Sramota bre, sramota. Тачно тако. Zivkovic je poslednji mec za klub odigrao protiv Augzburga u decembru, gde on da pocne... +1 Nadam se. Ja sam pricao o pretjerivanju foruma (koji samo prepisuje ono sto srpski novinari pisu) o najboljem mladom golmanu u univerzumu. Rajkovic bolji golman od Areole Јесте један од најталентованијих у свом годишту. Јучерашња утакмица није мерило колико је напредовао прошле године. Мислим да би му одлазак из Израела користио.
Meazza Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Sedamnaestogodisnjem Donarumi mogu samo da ciste rukavice. Samo zbog njega i dalje volim da pogledam Milan.
borris_ Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Naravno. A ima i drugih mladih golmana. Neuer na primjer nikada nije proglasavan najboljim mladim golmanom. Ni Lloris. Areola jeste (osvojio SP kao i Rajkovic) ali on je i bolji golman.
James Marshall Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Pa dobro ali je i stariji 2 i po godine.
Meazza Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Golmani imaju 3 vazne karakteristike. 1) refleksi 2) (nista manje vazno) rukovanje loptom, odnosno koliko je golman sposoban da loptu zadrzi u sakama umesto da je odbije pri intervenciji, kao i da li ce da je odbije u korner ili protivnickom igracu u noge 3) postavljanje (bilo na liniji, bilo kod situacija 1 na 1) Decision making se podrazumeva za svaku poziciju. Kad ljudi pricaju o talentovanim golmanima obicno misle samo na refleks, a to je greska. Plus nisam ostao impresioniram Rajkovicevim refleksima, mada sam ga gledao samo protiv Chelsea gde je bio ocajan.
dekki Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Јуче је изгледао попут неког играча из поља који силом прилика мора да стане на гол. Оне ситуације кад голман добије црвени картон, а све измене су већ извршене.
Kreator Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Raspisali ste se o golmanima, a centarfora ozbiljnog nemamo. Mitrara bi mogao malo da odmori od repke...imamo li neku zamenu? Mozda sam radikalan, ali ja bi i bivseg igraca ivanovica kao i kolarova (cisto zbog atmosfere) odstranio iz reprezentacije.
Kanzas siti zez Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 (edited) Jbg jesu Bane i Kolarov penzija ali i ovakvi kakvi su igraju fudbal na nivou koji Jagosi mogu samo na televiziji da gledaju. Jeste frustrirajuce kad vidis kako igraju u odnosu na ono sto mogu ali ne treba ih otpisivati jer nemamo taj luksuz da se odreknemo nijednig igraca. Kolarov bi, recimo, u ovoj formaciji mogao da bude odlican LWB. Mladenovic i Tosic taj nivo nece dostici za dva zivota. Nekad smo imali luksuz da nam u odbrani i kad ne igra Vidic igraju igraci Ciyja i Dortmunda. Danas smo realno kita od tima koji razni Mijaljevici predstavljaju kao ultra-mega-giga dobar tim. Nama dva glavna kreatora igraju u Sotonu i Hamburgu, nemamo vise nijednog world-class igraca. Imamo jednog jedinog spica koji ne pamti kad je dao gol. A pritom je poslednji igrac na svetu na kojeg mozes da se oslonis. Precenjujemo ozbiljno nase kvalitete. Na sve to dodas mafijaski FSS, razne menadzere, neigranje najboljih, splavove... Nije ni cudo sto smo tu gde jesmo. Imamo srecu da nam nadolazi grupa talentovanih mladih igraca koja je nesto osvojila, samo ostaje dilema na koji nacin ce njih unistiti posto ljudi stvarno znaju fudbala. Edited September 6, 2016 by Kanzas siti zez
Goranz Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Raspisali ste se o golmanima, a centarfora ozbiljnog nemamo. Mitrara bi mogao malo da odmori od repke...imamo li neku zamenu? Tu je realno najveći izbor, Jović, Šaponjić, Vlahović, Rakić, Kojić, Sikimić, Trujić...
Recommended Posts