mlatko Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Pppocela prepucavanja, ajmo nasi, masi-masi da promasi... Samo je jedno vazno, provincija Evropskog fudbala smo jos, cast izuzedcima.
Kreator Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Meni ovo dobro izgleda! Bravo Musline! Meni ne. mislim ajde da kažemo da je sredina i napad ok, dosta lepih rešenja, proigrvanja, ali pozadi nije rupa, nego krater velicine šesnaesterca. Mislim da nema ništa opet od prvenstva, šteta.
MiddleClass Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Naravno da je nedovrsen kad ima samo 20 godina. Golman je jbt...
levi Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Ma Rajković nije spreman za seniorski fudbal. Pogotovo za reprezentaciju, drugo su klubovi
borris_ Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Koje poseravanje po Rajkovicu... Mora se po nekom. Ostali su svi do sada bili na traci :D Inacu i drugom poluvremenu su napad i sredina lijepo djelovali (do drugog gola) . Steta za ove mlade, ima za njih mjesta u ovoj reprezentaciji.
W.F.C. Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Ako je istina da ne garantuju bezbednost Stojkovicu na Marakani i da zato nije branio onda jbga. Irci dosli po bod, pritisli da izjednace i to je to. Tesko da mogu nasi nesto vise i u ovim kvalifikacijama.
Geo Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 (edited) Ko sto neko rece,Irci dosli po bod i dok su imali aktivan rezultat nije ih zanimao fudbal (nas gol) , cim im je cilj bio ugrozen pretvorili su se u Nemacku (gledajuci iz ugla ovih nasih mucenika)... Meni je najjaci utisak , da godinu dana posle osvajanje sp za mlade nemas ni jednog igraca od njih u timu (ne racunajuci golmana dileju) p.s. Utisak naravno i sablasni stadion sa oranicom, ali na to smo se navikli pa glupo i spominjati ... Edited September 5, 2016 by Geo
copkillah Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Koje poseravanje po Rajkovicu... šta je tačno problem? to što je mlad nije opravdanje što nume, a nismo ga mi birali pa da sada ćutimo
ubibobi Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 cekao 2 za 54 crvene... Trebao si da branis na 0:1
borris_ Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Meni je najjaci utisak , da godinu dana posle odvajanje sp za mlade nemas ni jednog igraca od njih u timu (ne racunajuci golmana dileju) +1000
MiddleClass Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 (edited) šta je tačno problem? to što je mlad nije opravdanje što nume, a nismo ga mi birali pa da sada ćutimo Problem je sto golovi nisu posljedica njegovih gresaka. Jedan mu je zabio Bane sa 4m, a drugi igrac sam ko duh sa 6-7m. Tako da je ovo tradicionalno srpsko posrevanje medju prijateljima... Edited September 5, 2016 by MiddleClass
Cash Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Ko sto neko rece,Irci dosli po bod i dok su imali aktivan rezultat nije ih zanimao fudbal (nas gol) , cim im je cilj bio ugrozen pretvorili su se u Nemacku (gledajuci iz ugla ovih nasih mucenika)... Meni je najjaci utisak , da godinu dana posle osvajanje sp za mlade nemas ni jednog igraca od njih u timu (ne racunajuci golmana dileju) p.s. Utisak naravno i sablasni stadion sa oranicom, ali na to smo se navikli pa glupo i spominjati ... Znaci bio si na tekmi hmmm
ZokiAsov Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Bod ko kuca, dobar pocetak kvalifikacija. Muki je veliki inovator i treba vremena igracima da se priviknu na ovu njegovu taktiku, posto to niko drugi ziv ne igra. Kad se tri stopera uigraju, mozda ce neko skociti kod prekida, ili pokriti protivnika, ali kazem za sve treba vreme. Mene je kupio Pavlovic, njega je neko ucio da se na prazan gol sutira iz sve snage, sto je danas odlicno primenio. Takodje mi je ok ona mukijeva novina gde nasi traze penal posle svakog upucenog centarsuta. Penal koji smo dobili ne bi Majo Vujovic svirnuo zvezdi, a bio sam siguran da ce nas madjar pokrasti, tako da izgleda da se boske solidno pozicionirao u svetskim fudbalskim forumima. Neko ce reci da smo mozda primili previse golova kuci za ekipu koja igra sa 7 defanzivnih igraca, ali hejtera ce uvek biti. E da Rajkovic kesa.
Recommended Posts