Nemanja Posrbica Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Neprijatna vest u četvrtak je zatekla selektora Tomislava Sivića koji je za "Novosti" demantovao da je reč o bilo kakvom sukobu sa Maksimovićem i Veljkovićem. - Nije bilo nikakve svađe sa ovom dvojicom igrača. Jednostavno, meč u Sloveniji su presedeli na klupi, a na njoj su bili zbog ekstremno slabe forme u kojoj se trenutno nalaze - kaže Sivić. Da se ipak nešto "zakuvalo" u Kopru jasno je i posle ove selektorove izjave, ali Sivić u informaciji o dvojici pomenutih igrača vidi i jasnu pozadinu. - Jasno je kao dan da sam ja od prvog dana, kada sam postavljen za selektora mlade reprezentacije, na udaru najprizemnije kritike. Jasno mi je da je dosta stvari ovde organizovano i upereno lično protiv mene i proizilaze iz nečijih najnižih pobuda. Više je nego očigledna zla namera u celoj ovoj priči. Još jednom vam ponavljam, Maksimović i Veljković su u Sloveniji bili tamo gde im je trenutno i mesto. Na klupi za rezerve, jer nisu u zadovoljavajućoj formi. I to je jedina istina - zaključio je Sivić. Biserne izjave. Podjednako kao i ona da će kod njega igrati i biti pozivani oni koji igraju u svojim klubovima (a onda naravno mu pola sastava igrači bez minuta).
Jozef K. Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Strašno. Aj što ne zna ništa, nego što je taj TS bezobrazan. Rekoh već da mi sistematski uništavamo fudbal. Mađarima su Rusi prekinuli kontinuiiran rad, a mi smo sami svoji majstori. Napisah 50 godina nećemo videti top 16. Sad vratih film, pa mi smo poslednji put izašli iz grupe 2.000. Trećina je već pojedena te moje najave.
harper lee Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Biserne izjave. Podjednako kao i ona da će kod njega igrati i biti pozivani oni koji igraju u svojim klubovima (a onda naravno mu pola sastava igrači bez minuta). Kakav tipicni srpski bolid. Nije sto sam ja debil nego neko organizovano iz potaje radi protiv Mog Trenerskog Velicanstva. Mrs, bre.
Apollo Creed Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Ovaj je već bivši. Živa se nameće kao 1 logično rešenje...
Cash Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Ovaj je već bivši. Živa se nameće kao 1 logično rešenje... Gde je i sta radi bobijev mali
Apollo Creed Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 (edited) Ima tu da se probere još: Lalat, Ćelavi , Mojsilara, zašto ne i Kiza... Edited November 20, 2015 by Apollo Creed
Cash Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Ima tu da se probere još: Lalat, Ćelavi , Mojsilara, zašto ne i Kiza... Blago nama ja sam za Kizu.
ZokiAsov Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 (edited) Ne znam za vas, ali meni se cini da neko zaista radi protiv Sivica licno. Protiv Sivica a za nekog drugog mucki radi. Oce centrala da pogresi jednom, ali ne sto puta. Edited November 20, 2015 by ZokiAsov
gervasius twinkleminkleson Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Paunović izgleda preuzima Chicago Fire.
levi Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Što, odlično je prošao. sviđa mi se kako razmišlja Bolje nego Jokan sa onom Budalom iz Votforda, ili kao Siniša da se ponižava pred nekim zlikovcima
Babu Bhatt Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Paunović izgleda preuzima Chicago Fire.Rana penzija? via Tapatalk
dragance Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Kakva crna penzija, u USA se ulaže u fudbal, na zdravim osnovama, kao malo gde. A liga im je odlična. Nije na nivou petice, ali bolja od dosta evropskih.
Recommended Posts