Yoyogi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 cenim da tako i kuci sa zenom razgovaras, seljacino primitivna?Eh, treba prvo imati zenu.Pa i dete.Pa ne biti tetoviran.Pa ne cirkati iz flase po parkovima.Kako rece? "Seljacino primitivna"? Da unesem u notes. Se-lja-cnina- pri-mi-tiv-na. Tako kazes?
Hamlet Strašni Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Donja Toponica?Tako se ne piše Japn!by tapatalk
Isis Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 i sad mi kazite da nije super smesno ono sto jojogi pise i kachi... :lol:sve si rekla
Аврам Гојић Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Eh, treba prvo imati zenu.Pa i dete.Pa ne biti tetoviran.Pa ne cirkati iz flase po parkovima.Kako rece? "Seljacino primitivna"? Da unesem u notes. Se-lja-cnina- pri-mi-tiv-na. Tako kazes? sta je to seljacnina? naknada za seljastvo?
Yoyogi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 :lol:sve si reklaTi bese Mod na Ekonomiji?Tamo rec nisi rekla ko zna od kada (zadnji put je bilo nesto protiv mene, pre 2 meseca, nevezano sa ekonomijom osim zaskakanje).Sta?.
Yoyogi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 sta je to seljacnina? naknada za seljastvo?Se-lja-chi-na pri-mi-ti-vna. Tako si ti mene nazvao.
Isis Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 (edited) Ti bese Mod na Ekonomiji?ne.a jedini put kad sam se obratila tvom lupetanju je bilo na lokalpatriotizmu i dijaspori. pomesao si. Edited July 29, 2011 by Isis
Аврам Гојић Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Se-lja-chi-na pri-mi-ti-vna. Tako si ti mene nazvao.e tako, sada lepo spelujes. ponavljaj to pred ogledalom neko vreme i slusaj kuckanje satova.
sherman Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 u Japanu je sad petak noc. Jo je je zgutao nesto opako i sad nas zeza silno se zabavaljajuci.bar se nadam da je tako...
henrik larsson Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ja kontam da je sabio jedno 7-8 činija one njihove daskovače, pa krenuo do klonje, sapleo se o veliki podni sat u hodniku, zabo i sad kunta. Nema posta već 5 mina.
radisa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ja kontam da je sabio jedno 7-8 činija one njihove daskovače, pa krenuo do klonje, sapleo se o veliki podni sat u hodniku, zabo i sad kunta. Nema posta već 5 mina.Ma, slika ostatak stana, da nem i to pokaže... Viš' da se svi dobro zabavljamo, pa hoće da nam produži zabavu...
Recommended Posts