Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

9 minutes ago, adam said:

ja sam se mislio i na kraju presekao i glasao za zelene. pa sta bude. ovde kod mene je raspad svakako pa sto da se ne prebrojimo.

Generalno nisam protiv ni Zelenih ni LD, u sustini samo ne Farazisti, sve ostalo mi je OK. Dobro, ne volim ni Torije nakon zadnjih 14 godina pod njihovim zulumom. Ali Zeleni su prenaglo narasli i tek ce biti problema kad se ustanovi da su neki kandidati pristupili stranci jer smatraju da odobrava ili zmiri na antisemitizam i slicne stvari. Na kraju krajeva, treba izabrati nekoga ko ce biti u stanju organizovati da je djubre odvezeno, to je primarni razlog ovih izbora.

U mojoj opstini ako iko ima sansu da skine Labour to su Zeleni, LD nemaju ama bas nikakvu sansu. Mozda odlucim sa eci-peci-pec izmedju Lab i Zelenih kad budem u kabini.

• Replies 8k
  • Views 656.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

3 minutes ago, Seabass said:

Generalno nisam protiv ni Zelenih ni LD, u sustini samo ne Farazisti, sve ostalo mi je OK. Dobro, ne volim ni Torije nakon zadnjih 14 godina pod njihovim zulumom. Ali Zeleni su prenaglo narasli i tek ce biti problema kad se ustanovi da su neki kandidati pristupili stranci jer smatraju da odobrava ili zmiri na antisemitizam i slicne stvari. Na kraju krajeva, treba izabrati nekoga ko ce biti u stanju organizovati da je djubre odvezeno, to je primarni razlog ovih izbora.

U mojoj opstini ako iko ima sansu da skine Labour to su Zeleni, LD nemaju ama bas nikakvu sansu. Mozda odlucim sa eci-peci-pec izmedju Lab i Zelenih kad budem u kabini.

na lokalnom nivou su u pitanju nijanse jer je sistem generalno uhodan i ako ne dodju neki nepismeni debili tipa reform il neka bas gramziva stoka to ide kakogod. losije kad drzava zavrne slavine a malo bolje kad ih odvrne. posto kod mene nece (bar se nadam) biti tog ozbiljnijeg talasanja mogu da si dozvolim da glasam zelene. ne da smatram da imaju sanse na nacionalnom nivou nego se nadam da ce to da protrese ove gore da se kolko tolko urazume. nije da se nadam, vise perem savest jer mi se javlja da cu sledece izbore preskociti. ili eventualno zaokruziti rejvin lunije ako se kandiduju.

12 minutes ago, adam said:

na lokalnom nivou su u pitanju nijanse jer je sistem generalno uhodan i ako ne dodju neki nepismeni debili tipa reform il neka bas gramziva stoka to ide kakogod. losije kad drzava zavrne slavine a malo bolje kad ih odvrne. posto kod mene nece (bar se nadam) biti tog ozbiljnijeg talasanja mogu da si dozvolim da glasam zelene. ne da smatram da imaju sanse na nacionalnom nivou nego se nadam da ce to da protrese ove gore da se kolko tolko urazume. nije da se nadam, vise perem savest jer mi se javlja da cu sledece izbore preskociti. ili eventualno zaokruziti rejvin lunije ako se kandiduju.

Sad gledam neku AI analizu i po tome, kod mene ce biti rusvaj. Cak ce i Toriji da uberu nesto.

Znas sta, i ja cu da jos zabiberim corbu i glasam za Libse, pa neka sve ide u vrazju. Bice super sutra ujutru citati rezultate. D

14 minutes ago, Seabass said:

Sad gledam neku AI analizu i po tome, kod mene ce biti rusvaj. Cak ce i Toriji da uberu nesto.

Znas sta, i ja cu da jos zabiberim corbu i glasam za Libse, pa neka sve ide u vrazju. Bice super sutra ujutru citati rezultate. D

libsi su kul, jos ako imaju sansu tu kod vas, vredi probati.

i da, sutra ce biti pokolj.

Camden projected: NOC (a imali 47 od 55)

Just now, jms_uk said:

Camden projected: NOC (a imali 47 od 55)

I Brent isto NOC. Imali su 49 od 57.

bice krvi do kolena. mnogi ce izgubiti posao. kako ce i kad ce se sve ovo stabilizovati nemam pojma.

On 5. 5. 2026. at 13:46, Seabass said:

U cetvrtak su lokalni izbori, predvidja se veliki debakl laburista i torija, a dobijaju farazisti, zeleni, plaid i snp. Moza i libs ali sumnjam da ce oni mnogo uzeti.

Od svega na raspolaganju, meni laburisti ipak najmanje smrde i dobice moj glas.

Kakva bi to dojajna stranka bila kojoj bi na celu bili Dragance i Seabass.

Umetnost odbrane postojeceg stanja. Slogan: "Da se nista ne menja", "Moze biti samo gore", "Ne rizikujte - bolje pozntao govno u ruci, nego bolja buducnost na grani".

15 minutes ago, Budja said:

Kakva bi to dojajna stranka bila kojoj bi na celu bili Dragance i Seabass.

Umetnost odbrane postojeceg stanja. Slogan: "Da se nista ne menja", "Moze biti samo gore", "Ne rizikujte - bolje pozntao govno u ruci, nego bolja buducnost na grani".

Smatraš.

1 hour ago, adam said:

bice krvi do kolena. mnogi ce izgubiti posao. kako ce i kad ce se sve ovo stabilizovati nemam pojma.

Mozes to gledati i pozitivnije, mnogi ce dobiti posao. )

Sto se stabilizacije tice, nece jos neko vrijeme, ali ljeto ce biti toplo i treba razmisljati o godisnjem odmoru.

areas. Senedd and Holyrood counting begins at 9AM

Friday afternoon: council results from "Labour heartlands" in northern England, plus Welsh councils and parts of London, arrive

Friday evening: English and Welsh council election results should be known

Saturday: slower counts and more complex areas finish reporting, especially some London boroughs like Tower Hamlets and places with multi-party contests. Results of Scottish and Welsh parliamentary elections fully announced

https://x.com/GBPolitcs/status/2052460540874641764

Za Engleze, da vas obradujem prvim rezultatima, sto bi Rusi rekli "tamnaja noc". Ja cekam Skotsku pa da zadenemo gajde za pojas

Pracenje rezultata uz veceru, idealno vreme, na Radio 4.

Nisam znao da se Nik Robinson vratio na BBC, omatorio (sto je normalno) u odnosu na ono kako ga se secam.

Uuu.

Dakle, znalo se da je ovaj Nik Robinson konzerva, ali da je i deo izraleskog lobija nisam znao.

Deset minuta o antisemitizmu medju Zelenima sa Jenny Jones.

(Ocekujem da se Deagance oglasi da su zeleni levi fasisti ili tako nesto- da, priznajem, proganjam ga na ovom topiku - njemu je to oko "antisemitizma" blisko jos od Korbina)

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.