Filozof manijak Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Posle obavezno pročitaj Pad Hiperiona. Zaokružuje priču.
Ras Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 4 hours ago, Ravanelli said: "ja klaudije" u fizičkom obliku, Ovo je ladno ilustrovano likom iz serije? Jbn traume vučem od one zmijurine koja puzi preko mozaika! Jednako i od one zle babe Antonije (?valjda)!
Ravanelli Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Baba Livija (kaze Grejvs da to znaci pakost, pa mi bilo interesantno da se tako zvala i majka Tonija Soprana) Inace knjiga ima na svakih 20,30 strana fotke iz serije, a prevodio neki opasan hrvat, tako da preporucujem izdanje.
Ras Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 4 minutes ago, Ravanelli said: Baba Livija (kaze Grejvs da to znaci pakost, pa mi bilo interesantno da se tako zvala i majka Tonija Soprana) Inace knjiga ima na svakih 20,30 strana fotke iz serije, a prevodio neki opasan hrvat, tako da preporucujem izdanje. Ta!
nisam ja Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Vidiš, Livija kod mene izaziva posve drugačije asocijacije i emocije.
Ras Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Morao sam da pogledam video i da se uverim da mislimo na istu osobu.
Caligula Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 On 22.12.2019. at 14:53, Fakundo Sava said: Posle godinu dana korišćenja kindla došao sam do toga da knjige koje imam u fizičkom celuloznom obliku ostavim po fiokama i čitam ih U eformi Kupio bih ovo sokocalo da mislim da ce i na mene tako da deluje. Al nekako celuloza mi se cini tesko zamenjiva. Godine, sta li
đorđe geprat Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 (edited) po preporuci pročitao sam hamsuna - "pan". lepo napisano ali, nije za mene. trenutno, u ruci mi je "francuski roman" - frederik begbede. deluje zanimljivo. Edited December 28, 2019 by djordje geprat
Ravanelli Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 ja isto pročitao "francuski roman" pre koji mesec. bio dobar.
đorđe geprat Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 On 18.11.2011. at 0:13, Frau Gabrijela said: u međuvremenu- frederik begbede: francuski romanfrancuski roman je u stvari autobiografski roman dekadentnog fracuza. nastao po oprobanom principu- strpan sam u ćorku, pa razmišljam i prisećam se, šta mi drugo preostaje. iako ništa spektakularno novo nije rekao, lepo priča to što hoće da kaže, odmereno duhovit, crnohumoran i samokritičan. On 28.12.2019. at 18:58, djordje geprat said: trenutno, u ruci mi je "francuski roman" - frederik begbede. deluje zanimljivo. pročitano. upravo ono što je gospođa gabrijela napisala.
Caligula Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Posle dvadeset i kusur godina vratio se magicnom štivu "Pred Ogledalom" koje je uredio/dopisao Venjamin Kaverin.
Caligula Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Komo, Valjarevica. Poceo ga pre par sati, zavrsicu ga veceras. Srpsko ali dobro. Kao Bukovski Diet varijanta, bez mizantropije i prljavstina, a opet i dalje dobro. Verovatno sam jedini na ppp koji ovo nije procitao
Moća Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Nisam ni ja ali mi je u planu.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Recommended Posts