November 17, 20204 yr Preporuka za uspravni 2nd monitor, ima li neko iskustva, kako se to gugla uopće?
November 17, 20204 yr 12 minutes ago, James Marshall said: Preporuka za uspravni 2nd monitor, ima li neko iskustva, kako se to gugla uopće? evo ovako nešto https://www.benchmark.rs/artikal/test_lg_32un880-b_video-5041
November 17, 20204 yr Fala! U tom pravcu idem, mada bi mi ovaj koristio uglavnom za čitanje, mislim da je ovo prejako za me, da bih se bespotrebno bacao u trošak, ali ako ništa skapirao sam da se to što tražim zove pivot
November 17, 20204 yr Pa onda bilo koji polovni monitor. Čak i male dijagonale, pošto je uspravan. Imam dve matore LG 17-ice (4:3) tatrane, sasvim ok za tekst, tools i sl.
November 17, 20204 yr Viš, nije mi palo na pamet da gledam polovnjake, mislim da bih bukvalno mogao dobro da prođem po cijenu jačeg ručka u kakvoj kafani
November 17, 20204 yr Ja detetu htedoh da kupim HP EliteDisplay (21.5 Inch Full HD IPS). Nov je ovde 140 evra. Nije nista posebno ali zavrsava posao za vordove, novine i tako te stvari...Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
November 17, 20204 yr Pre korone je za dobar 24 inča FHD biznis model sa pivotom bilo standardno 50-ak evra a sad su skočili, tu tamo pokoji naleti ali ima ovih manjih mislim povoljnijih
November 17, 20204 yr Ma čeka me neko iščitavanje brda teksta u narednom periodu tako da mi je ono rezolucija, frejmovi, ludila, veličina nebitno, samo da je iole udoban za rad. Imam neki udoban primarni 28 inča 4K, sasvim dovoljno, ovo bukvalno treba da glumi list papira.
November 17, 20204 yr 43 minutes ago, James Marshall said: Preporuka za uspravni 2nd monitor, ima li neko iskustva, kako se to gugla uopće? Pivot monitor Preporuka za Dell,možda nađeš na oglasima sa odnosom stranica 16:10 na primer U2412m
November 19, 20204 yr Uzela sam eksternu memoriju WD pre nekih mesec i po i tu bekapovala sve što imam, od kada posedujem kompjuter. Poslednja dva puta kada sam ga koristila, dobijam poruku, nešto tipa "folder not accessible, you need to scan and fix the drive". I onda on nešto drlja, pa kao proradi, ali mi se to baš baš baš ne sviđa. Ako reklamiram, jel ima šanse da mi to poprave, ili zamene bez da im ostavim disk na 2 nedelje? Da li jednostavno da kupim novi i nadam se najboljem?
November 19, 20204 yr 1 hour ago, renne said: Sastavio makinu pa što ga zagradi ovako, imaće loš airflow, još ako je grafa neka trošadžija biće toplo i bučno kada se pokrenu igrice
November 19, 20204 yr Neće, pozadi je prozor, to mu godinama stoje. A i nije da se ima mesta da stoji negde drugde