Marvin (Paranoid Android) Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Pa znam, ne mora baš da bude podmornica tiha, ali iz serija ovih koji nisu low profile, ima l' neka koja je ono, tiša od drugih?
renne Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 One šljašteće kvazi gejmerske plastične su dosta tihe
Zverilla Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 ja sam mislio da je microsoft curved tiha, dok mi preko timsa nisu nekoliko puta rekli "ko to urnise tastaturu u pozadini"
radisa Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Imas onu logitech mk keys od 120e, dosta je tiha... E sad ona jeste low profile, ali su tasteri kao na lenovo laptopovima pa je ok za kucanje...
Baldrick S. Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 (edited) @renneGrdno se varas. Vecina dobrih sljastecih gejmerskih su mehanicke, sto znaci da imaju mehanizam slican kucacoj masini, da brzo vracaju "slova" a uz mehanizam ide i zvuk. Ja imam razer deathstalker, neki medium gamerski, kad kucam cuje me pola komsiluka. @Marvin (Paranoid Android) Najbolje da odes do radnje i sam proveris sta ti odgovara. Ako se cuje u radnji ima da se cuje jos gore na gajbi/officu Edited November 13, 2020 by Zlurad
renne Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Lenovo laptopovi imaju najbolje tastature u istoriji povijesti, i definitivno su najbrže za kucanje
renne Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 [mention=1038]renne[/mention]Grdno se varas. Vecina dobrih sljastecih gejmerskih su mehanicke, sto znaci da imaju mehanizam slican kucacoj masini, da brzo vracaju "slova" a uz mehanizam ide i zvuk. Ja imam razer deathstalker, neki medium gamerski, kad kucam cuje me pola komsiluka. Najbolje da odes do radnje i sam proveris.Propustio si reč kvazi
Baldrick S. Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Detalji detalji Bas gledam po netu, sto jeftinija tastatura to se bolje kotira u rivjuima.
Marvin (Paranoid Android) Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 2 hours ago, radisa said: Imas onu logitech mk keys od 120e, dosta je tiha... E sad ona jeste low profile, ali su tasteri kao na lenovo laptopovima pa je ok za kucanje... Uh, 120e... za to bih kupio porculansku mehaničku. Koja bi bila mnogo bučnija, ali za 120e jebi ga 2 hours ago, renne said: One šljašteće kvazi gejmerske plastične su dosta tihe To, to, nema veze što šljašte, daj neki brend ili model 2 hours ago, Zlurad said: @Marvin (Paranoid Android) Najbolje da odes do radnje i sam proveris sta ti odgovara. Ako se cuje u radnji ima da se cuje jos gore na gajbi/officu Da, čovek bi pomislio to, no tako sam i ovu kupio
Anonymous Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 5 hours ago, Zlurad said: EVO 750W ubaceno. Ne skrtarim na napajanju nego dustedim struju. Ipak mi zena pirocanka Napajanje povuče struje onoliko koliko treba mašini. To što je deklarisano na 750 vati ne znači da stalno troši 750, to je maksimum koji može da povuče.
renne Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 1 hour ago, Marvin (Paranoid Android) said: To, to, nema veze što šljašte, daj neki brend ili model imaš one Marvo gejmerske
gone fishing Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 zapravo to je max koji može da isporuči komponentama, pošto nije 100% konverzija iz ac u dc takvo napajanje može da povuče 850-900 W iz zida, u zavisnosti od efikasnosti - no to nije ni bitno pošto njegova mašina ionako neće trošiti više od 300-350W pošto neće oc ni pc ni vga
Time Crisis Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Nešto ovako možda: https://www.winwin.rs/pc-periferije-monitori/tastature-i-misevi/tastature/tastatura-usb-us-natec-genesis-rx22-backlight-1192826.html
Anonymous Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 3 hours ago, gone fishing said: zapravo to je max koji može da isporuči komponentama, pošto nije 100% konverzija iz ac u dc takvo napajanje može da povuče 850-900 W iz zida, u zavisnosti od efikasnosti - no to nije ni bitno pošto njegova mašina ionako neće trošiti više od 300-350W pošto neće oc ni pc ni vga Da, da isporuči, nisam bio precizan, nešto ide u gubitke (grejanje). Na napajanju ne treba štedeti, ja sam pre 15 godina bio kupio čiftekovo od 550W, svi su me gledali kao da sam nenormalan, ali dan danas traje, a imam prilično rastrošnu video kartu. Sad je već na granici upotrebljivosti, ali kad budem ponovo kupovao novo kupiću najbolje u ponudi svakako.
Recommended Posts