Jump to content

Kupovina racunara i komponenti

Featured Replies

Ovo nije neki one-time-mod, nego je baš kao model dostupna i preko Amazona. Jedino što pretpostavljam da cena nije baš mala.

U onaj deo što izgleda kao za uvlačenje papira se može staviti telefon ili tablet, tako da pretpostavljam da je bt interfejs.

• Replies 3.4k
  • Views 249.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Evo mojih 5 centi kao nekog ko 10+ godina radi prodaju a 20+ servis. Najlošiji budžet laptopovi su HP i Lenovo, desetine u najboljem slučaju smo imali na servisu sa mehaničkim kvarovima. Naime, u 99 p

• OK, sad znam da ne zajebavas ljude tamo na moderaciji     Ne razumijem ali hvala svakako

• Uzeh od drugarice komp, 5 godina star, da zamenim moj koji je bio 11 godina star i na izdisaju. i7 6700k, 16 GB RAM-a. Grafika je GTX 1080, sasvim dovoljno za moje potrebe. Svakako nemam 4k monitor da

Posted Images

Znam, odmah sam je guglao. Tristotinjak dolara. Ćeif nema cenu.

Al' neki moji imaju  <_<

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako ne nađeš na onom drugom mestu, ovi mogu da ti na licu mesta naprave kabl/konektor kakav ti treba, isprobano u praksi. 

doslo vreme da se obnavlja komp. pa molim za preporuke. stari jos radi, u medjuvremenu sam mu dodao novi HD, kuler i napajanje. stara optika i periferije su jos ok. potrebno mi je sledece:

procesor Intel Core i5-2300 2.8GHz / AMD Phenom II X4 945 3.0GHz or equivalent ili nesto bolje a da me ne zaboli previse novcanik

8 giga memorije

NVIDIA GTX 550 Ti 2GB / AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent ili nesto bolje a da me ne zaboli previse novcanik

i maticna ploca

budzet je oko 50k

zahvalni naut koji zeli da igra fallout 4 za praznike.

NVIDIA GTX 550 Ti 2GB / 

Kupi polovnu. Moja je radila pet godina bez dana odmora i ništa joj ne fali. prodao sam je drugaru za 20 evra iako je on hteo da mi je plati 50. Al' drugar mi je i znam da, kao ni ja, nije pri parama.Enivejz, tad mi je rekao da im je to prosečna cena u polovnom stanju.

Al' nisam siguran da će biti dovoljna za Fallout 4. Ja sam svoju i menjao jer sam mislio da neće biti dovoljna za Witcher 3

I5 će raditi posao, moj matori 3450 gura Witchera na high bez problema

edit: moja 550 Ti je bila od 1 Gb

Edit2: ili možda ipak 2Gb   :unsure:

Edited by Bujodrag

doslo vreme da se obnavlja komp. pa molim za preporuke. stari jos radi, u medjuvremenu sam mu dodao novi HD, kuler i napajanje. stara optika i periferije su jos ok. potrebno mi je sledece:

procesor Intel Core i5-2300 2.8GHz / AMD Phenom II X4 945 3.0GHz or equivalent ili nesto bolje a da me ne zaboli previse novcanik

8 giga memorije

NVIDIA GTX 550 Ti 2GB / AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent ili nesto bolje a da me ne zaboli previse novcanik

i maticna ploca

budzet je oko 50k

Ako ćeš da se igraš, uštedi sebi živce i izbegavaj amd/ati alternative. 

Recimo, 

Intel Core i5-6400          moram ovako, neće da prihvati link, samo ga obriše.                                                

http://a-maze.rs/index.php?route=product/product&product_id=9722 

23850

ASUS GT740 2GB GT740-2GD3                                  http://www.duocom.rs/en/proizvod/opis/40106                                                                12443

Gigabyte GA B150M DS3H                                           http://www.tehnomanija.rs/maticne-ploce/gigabyte-maticna-ploca-ga-b150m-ds3h.html  9799                                

8GB DDR4 2400MHz Kingston KVR24N17S8/8            http://www.monitor.rs/ram-memorija/8GB-DDR4-2400MHz-Kingston-KVR24N17S8/8     5580

Ukupno: 51672

Trebalo bi da trenutno ima svega na stanju. 

Edited by bigvlada

danke, pojuricu sledece nedelje po gradu da to pokupujem

Gledaj na  emmi.rs i atom.rs oni imaju bolje cene od vecine ...

Emmi=winwin :fantom:

100 € za grafu sa ddr 3 :lolol:

- za igrice se treba ispružiti još 4-5k za rx 460 ili gtx 1050 koje su 3x brže

Emmi=winwin :fantom:

Sve je prakticno winwin... ceo Alti... a emmi je od winwina jeftiniji bar 10%

Ja sam uzimao posljednji komp kod nekih bc group, nemam zamjerki nu na cijenu ni kvalitet, plus valjda nisu ekipa.

Da, da li uopšte postoji neko ko nije ekipa™? Monitor? BC group?

100 € za grafu sa ddr 3 :lolol:

- za igrice se treba ispružiti još 4-5k za rx 460 ili gtx 1050 koje su 3x brže

da, mislim da je ova slabija od pominjane 550, no nisam stručnjak. Al' moja 750 sa 4 kile rama gura sve, za sad.