Аврам Гојић Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 (edited) Мада, ја бих радије 2.0, и да не морам да долазим у Београд. Ваља ли Генијус 1200? За 2000 сам чуо да га доста хвале, а ово ми изгледа као нека мало слабија верзија тог истог. Пошто ми после ових кашичица (тј звучника уграђених у монитор) чак и неке јефтине кантице за песак звуче добро, свом увету не бих веровао. Хтео бих нешто да ме не стрефи грижа купца за две недеље. Microlab Solo-6, bez ikakve dvojbe™. Imao pre njih onaj izvikani Altec Lansing ATP3, ovo ih oduvalo. Edited November 9, 2010 by vasudeva418
defibrilator Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ili ovo ali ne znam koliko je cena aktuelna Link
Аврам Гојић Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ili ovo ali ne znam koliko je cena aktuelna Link u, ovo neki novi...interesantno, ali su mi malo cudni, ni za zid ni za pod ni za astal.
Vapad Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Pa da, tako nesto sam i planirao. Deluje sasvim ok. Jesi tu konfiguraciju sastavio iz glave ili prepisao sa nekog sajta? Ako je ovo drugo, moze link?Identičnu (sa 320gb wd hdd - da bi se uklopilo u ravno 300e, i nekim od LC kućišta koje je izabrao) sam pre dve nedelje sastavio drugu i naručio je u Atomu, samo nisu imali powercolor nego safir, i to radi, ali mi se nije svidelo to što je slika voblovala na analognom kod mene, pa sam mu preporučio da vrati ali su oni testirali i kod njih ne vobluje, to, vele oni, oće zato što ja imam, pazi sad, TV aut pa to stvara smetnje, da l' su oni pglu ili on nije skapirao nema ni veze, to sad šljaka. Prešao je biošok i skida dvojku. Udoban i tih računar.
Milosh76 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 (edited) Grapolo je matora firma, rade godinama, manje za ljude vise za pravna lica.edit: slovo Edited November 9, 2010 by Milosh76
Anonymous Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 PDV na računare se vraća na 18%Nedovoljno. Trebalo je bar 28%.
Frank Pembleton Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Znači oni više ne znaju gde će da maznu pare, drama je izgleda doživela ubrzanje...
Anonymous Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 za samo 1sTo je ono što je najodvratnije u čitavoj priči i što savršeno pokazuje koliko smo pukli. Nikave debate, nikakva objašnjenja zašto je to moralo da se desi, samo odluka da nešto što je Đelić proglašavao za stratešku robu poskupi za 10%.
JozoMujica Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Meni ovo liči na situaciju kad otac i majka razbijaju detetovu kasicu prasicu da bi kupili pivo.
Vapad Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 (edited) Ih pivo, krek, uz najavu da će uskoro morati da prima "neke čike" u krevet. (edit:... edit2: nemam pojma) Edited December 18, 2010 by Vapad
Vapad Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 I od kad važi tih 18% za kompjutere?Sa B92To povećanje prema proceni Minstarsva finansija obezbediće dodatni prihod u budžetu za 2011. godinu od oko 1,5 milijardi dinara.Znači...od 1 januara?
Timmy Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 (edited) Kakav glup potez nase Vlade. Pa gde se povecava porez na racunare, jebem ti glupu zatucanu drzavu.Nek povecaju npr. akcize na cigare, moze i duplo (ja sam stravstven pusac, da ne bude da siljim tudjim urcem), zaradili bi 50 puta vise. Em cine dobro delo (smanjilo bise pusenje), em pune budget. A ne ovako.. Al jbga, racunarski lobi nije prismrdeti lobiju koji imaju duvanske kompanije u nas. Edited December 18, 2010 by Timmy
Anonymous Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 PDV za računare i hotele ostaje 8% Crkli dabogda, a ja pre neki dan naložio drugaricu da kupi laptop za 90 000 din.
Recommended Posts