sailorman Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ja samo da prijavim nakurnjake™ marke La Kurzza (ne znam da li ih ima u Srbiji). Odlični modeli i dizajn, cene OK, jedino za kvalitet još ne znam. Posebno mi se sviđa to što imaju gomilu ϕ2500 modela koji ja najviše volim. A plus je i to što ti prodavci (svi obdareni ko Džon Holms i Roko Sifredi) pomažu u kabini i tom prilikom ti ismeju veličinu tukija usput te šamarajući svojim kolbasima, ali to već valjda spada u opis posla.
Aće Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ja samo da prijavim nakurnjake™ marke La Kurzza (ne znam da li ih ima u Srbiji). Odlični modeli i dizajn, cene OK, jedino za kvalitet još ne znam. Posebno mi se sviđa to što imaju gomilu ϕ2500 modela koji ja najviše volim. A plus je i to što ti prodavci (svi obdareni ko Džon Holms i Roko Sifredi) pomažu u kabini i tom prilikom ti ismeju veličinu tukija usput te šamarajući svojim kolbasima, ali to već valjda spada u opis posla.a pogledajte i kako mi stoji
sailorman Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Posto mi se cini da ne postoji tema o kupacim kostimima i odori za plazu, ovde cu da okacim jedan od najboljih k.kostima koji sam ikad vidjela Btw. nasla sam ga na Desanci.
zorglub Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ja sam zahvalan nepoznatom proizvođaču na nepojmljivom kvalitetu vojničkih dugih gaća, jedinog artikla koji sam poneo/ukrao iz Niša. Da samo njih obučem, ne bi mi bilo hladno nožurdama.Dešifrovao etiketu - "Teteks" Tetovo, 1986.
halloween Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 (edited) Dajte preporuke za savršeni brus bez fišbajna (cena nebitna).Edit: ali da nije sportski. Edited February 10, 2012 by halloween
nezvanova Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Dajte preporuke za savršeni brus bez fišbajna (cena nebitna).Edit: ali da nije sportski.e sad, nisam sigurna da je to sto cu ti predloziti jos uvek u funkciji, ali preko puta pravnog, u bulevaru kralja aleksandra 72, preko puta metropola nalazila se radnja sa trijumfovim artiklima. ja pazarila jedan jako dobar, vrlo cvrst, sasvim jednostavan, beo, bez cipki i ostalih papazjanija pa malo podseca na sportski, ali nije, barem nije onaj sa bratelama kao kod sportskog jednodelnog kupaceg, vec su mu bratele normalne sirine. nije bas jeftin (oko 5000 bio), ali ja udobniji brus nisam koristila (da budem sasvim iskrena, vidjala sam mnogo lepse a pogotovo nije narocito sexy :-)))) no, udobniji, bolji za pranje, diskretniji brus nisam imala...
halloween Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Trijumf je još tu. Ulazila sam mislim da su mi ponudili baš takav kao tvoj (na sniženju je), ali imaju samo beli, pa razmišljam.To mi treba, nikakvi karnerići, cirkoni, sunđerasti pušapovi i fišbajni koji bodu u sisu posle 5 pranja (mada Trijumf neće i kad ima fisbajn, Njemac je to).
MayDay Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 nevezano od teme, ali sam pretprosle nedelje slucajno svratila u moju omiljenu skupu radnju sa donjim veshom, za koju skoro nikad nemam para i nehajno iskopala chantal thomass roze-sivi komplet za svega 32 jura.
fonTelefon Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Kakvo osvezenje posle vojackih untrucigera. steta sto ova rubrika nije zazivela kao alternativni perspic. samo se zli gli okolo junacki krece.
cmrlj Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 (edited) ajmozenegace. u radnji sto se zove menjacnica u makedonskoj ulici, pored nekadasnje orijentalne poslasticarnice kamila, palmers rasparen ves po bagatelnim cenama. gace sinteticke alimakovoli po 200, bruskisi do 500, potkosulje 300 dindzi. Edited February 28, 2012 by cmrlj
vin Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 radnja se zove tema, ja mislim. to cak nije ni rasprodaja vec stalno imaju te cene. ja vec kupovala, kvalitet pravi, brusevi sjajni.nije mi jasno odakle to uzimaju, na etiketama su neke druge cene, kao da su iz nekog hiper marketa ili nesto, ne razumem.u women'secret-u snizenje 70% pa na tu cenu 30%, ima fenomenalnih kupacih, pa ko voli.
cmrlj Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 (edited) radnja se zove tema, ja mislim. to cak nije ni rasprodaja vec stalno imaju te cene. ja vec kupovala, kvalitet pravi, brusevi sjajni.na kesi pise menjacnica djokovic. i mogla si i ranije da prijavis da ne idem okolo gologuza :D Edited February 28, 2012 by cmrlj
vin Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 (edited) iznad pise TEMA, tu je bio neki kafic tog imena, mozda je natpis ostao od toga. a pored je menjacnica, pa su se mozda potpomogli njihovim kesama. a mozda je i vlasnik isti. ko ce ga znati. veruj mi da ovu temu nisam primetila do malopre! cak mi je nestvarno i da postoji u zasebnom obliku. al' nisu forumasi neobazrivi, nisu. Edited February 28, 2012 by vin
Recommended Posts