Jump to content
IGNORED

underwear iliti vesh nash nasushni

pcelica

Recommended Posts

Posted (edited)
samo da sa zaljenjem ukazem na nedovoljan rispekat koji se od strane forumskih zemskinja ukazuje ikoni zemskih gaca zvanoj agent provocateur.
vredjas me. doduse, malkice varam. nisu kupljene na glamurozan nacin negde u londri nego preko neke kevine trange-frange. jedne, jedine imam. lila sa dve masnice pozadi. edit: preterala sam. Edited by MayDay
Posted
vredjas me. lila sa dve masnice pozadi. edit: preterala sam.
moras da pazis na podlive, sta ce reci svet?
Posted
moras da pazis na podlive, sta ce reci svet?
tonika, looditze, pa ovo nije za svaki dan. samo kad dodju gosti, da se pokazemo! e jesi budalica... :wub:
Posted
Ima respect, kako nema. Ko može da ne respectuje tange od 70e?
Pa to su svechane gace (da ne kazem svecharske).Za svakodnevnu upotrebu da navedem i Oysho, ko voli pamucni sarenis.
Posted

ja kad ne zabrisem dobro bude i Hello Shitty motiva nazad...

Posted
jel sa hello kitty motivima?
Ima i to, i jos poneki Diznijev junak, al ja preferiram one neke sa sitnim cveticima. Kad vec pitas :D
Posted
al ja preferiram one neke sa sitnim cveticima.
konzervativno. <_<
Posted
konzervativno. <_<
Pa lepo rekoh za svaki dan, jel mozda treba da zatezem haltere i korsete za po kancelariji? :D
Posted
Pa lepo rekoh za svaki dan, jel mozda treba da zatezem haltere i korsete za po kancelariji? :D
zato sam ja protiv ovog topika - trebalo je da ostane na tome da sve zene zapravo nose svaki dan haltereja sam se vec osramotila kad sam rekla da sam greskom kupila paket gaca za 16-to godisnje decake u mojoj omiljenoj prodavnici vesha nam nasushnog - Petit Bateau
Posted

Calvin ima super lepe cvetne modele.. cene veoma prihvatljive, nista preko $50...ck1q.jpgck2c.jpgck3v.jpg imam :wub:

Posted

Ja glasam za moju omiljenu prodavnicu na ćošku Triumph - odlično za svaki dan + imaju odlične sportske bra-ove a, cenovno prihvatljivi.

Posted
Ja glasam za moju omiljenu prodavnicu na ćošku Triumph - odlično za svaki dan + imaju odlične sportske bra-ove a, cenovno prihvatljivi.
i ja, i ja ali za brushaltere, kad je pamuk u pitanju, onaj sto biraju za decu u Malom Brodu je najbolji :wub: i jos ga mesaju u poslednje vreme sa svilom pa je milina za nosenje