December 6, 200915 yr samo da sa zaljenjem ukazem na nedovoljan rispekat koji se od strane forumskih zemskinja ukazuje ikoni zemskih gaca zvanoj agent provocateur.vredjas me. doduse, malkice varam. nisu kupljene na glamurozan nacin negde u londri nego preko neke kevine trange-frange. jedne, jedine imam. lila sa dve masnice pozadi. edit: preterala sam. Edited December 6, 200915 yr by MayDay
December 6, 200915 yr vredjas me. lila sa dve masnice pozadi. edit: preterala sam.moras da pazis na podlive, sta ce reci svet?
December 6, 200915 yr moras da pazis na podlive, sta ce reci svet?tonika, looditze, pa ovo nije za svaki dan. samo kad dodju gosti, da se pokazemo! e jesi budalica...
December 6, 200915 yr Ima respect, kako nema. Ko može da ne respectuje tange od 70e?Pa to su svechane gace (da ne kazem svecharske).Za svakodnevnu upotrebu da navedem i Oysho, ko voli pamucni sarenis.
December 6, 200915 yr jel sa hello kitty motivima?Ima i to, i jos poneki Diznijev junak, al ja preferiram one neke sa sitnim cveticima. Kad vec pitas :D
December 6, 200915 yr konzervativno. <_<Pa lepo rekoh za svaki dan, jel mozda treba da zatezem haltere i korsete za po kancelariji? :D
December 6, 200915 yr Pa lepo rekoh za svaki dan, jel mozda treba da zatezem haltere i korsete za po kancelariji? :Dzato sam ja protiv ovog topika - trebalo je da ostane na tome da sve zene zapravo nose svaki dan haltereja sam se vec osramotila kad sam rekla da sam greskom kupila paket gaca za 16-to godisnje decake u mojoj omiljenoj prodavnici vesha nam nasushnog - Petit Bateau
December 6, 200915 yr Calvin ima super lepe cvetne modele.. cene veoma prihvatljive, nista preko $50... imam
December 6, 200915 yr Ja glasam za moju omiljenu prodavnicu na ćošku Triumph - odlično za svaki dan + imaju odlične sportske bra-ove a, cenovno prihvatljivi.
December 6, 200915 yr Ja glasam za moju omiljenu prodavnicu na ćošku Triumph - odlično za svaki dan + imaju odlične sportske bra-ove a, cenovno prihvatljivi.i ja, i ja ali za brushaltere, kad je pamuk u pitanju, onaj sto biraju za decu u Malom Brodu je najbolji i jos ga mesaju u poslednje vreme sa svilom pa je milina za nosenje
December 10, 200915 yr http://www.dailymail.co.uk/femail/article-...hoto-shoot.htmlovo izgleda dobro.