MayDay Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 (edited) samo da sa zaljenjem ukazem na nedovoljan rispekat koji se od strane forumskih zemskinja ukazuje ikoni zemskih gaca zvanoj agent provocateur.vredjas me. doduse, malkice varam. nisu kupljene na glamurozan nacin negde u londri nego preko neke kevine trange-frange. jedne, jedine imam. lila sa dve masnice pozadi. edit: preterala sam. Edited December 6, 2009 by MayDay
ToniAdams Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 vredjas me. lila sa dve masnice pozadi. edit: preterala sam.moras da pazis na podlive, sta ce reci svet?
MayDay Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 moras da pazis na podlive, sta ce reci svet?tonika, looditze, pa ovo nije za svaki dan. samo kad dodju gosti, da se pokazemo! e jesi budalica...
Leia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ima respect, kako nema. Ko može da ne respectuje tange od 70e?Pa to su svechane gace (da ne kazem svecharske).Za svakodnevnu upotrebu da navedem i Oysho, ko voli pamucni sarenis.
Mp40 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ja kad ne zabrisem dobro bude i Hello Shitty motiva nazad...
Leia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 jel sa hello kitty motivima?Ima i to, i jos poneki Diznijev junak, al ja preferiram one neke sa sitnim cveticima. Kad vec pitas :D
Gonzo Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 al ja preferiram one neke sa sitnim cveticima.konzervativno. <_<
Leia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 konzervativno. <_<Pa lepo rekoh za svaki dan, jel mozda treba da zatezem haltere i korsete za po kancelariji? :D
msmodesty Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pa lepo rekoh za svaki dan, jel mozda treba da zatezem haltere i korsete za po kancelariji? :Dzato sam ja protiv ovog topika - trebalo je da ostane na tome da sve zene zapravo nose svaki dan haltereja sam se vec osramotila kad sam rekla da sam greskom kupila paket gaca za 16-to godisnje decake u mojoj omiljenoj prodavnici vesha nam nasushnog - Petit Bateau
Hippie Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Calvin ima super lepe cvetne modele.. cene veoma prihvatljive, nista preko $50... imam
lena21 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ja glasam za moju omiljenu prodavnicu na ćošku Triumph - odlično za svaki dan + imaju odlične sportske bra-ove a, cenovno prihvatljivi.
msmodesty Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ja glasam za moju omiljenu prodavnicu na ćošku Triumph - odlično za svaki dan + imaju odlične sportske bra-ove a, cenovno prihvatljivi.i ja, i ja ali za brushaltere, kad je pamuk u pitanju, onaj sto biraju za decu u Malom Brodu je najbolji i jos ga mesaju u poslednje vreme sa svilom pa je milina za nosenje
darling Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 http://www.dailymail.co.uk/femail/article-...hoto-shoot.htmlovo izgleda dobro.
Recommended Posts