halloween Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 E u taj Etam vazda udjem sa cvrstom voljom da nesto i kupim, ali nikad ne nadjem broj :(. Makar ovde u bgd-u. PS. Da je samo u etamu vec i u intimisimiju i yamamay i u ostalim lepim radnjama. Ja sam dozivotno osudjena na Liscu (a problem je kombinovane prirode - velicina korpi + obim, kako god obrnem ispadne 90! a uopste ne izgledam kao sisata osoba, to jest zemska)Zašto ne volite Liscu? Oni imaju baš širok asortiman za sve uzraste, veličine i prilike. Evo, za uobičajenu namenu (kuća- posao, a naročito za rekreaciju kao što je ples) moram da pohvalim Liscin brus model Ana, minimajzer u kojem grudi izgledaju za broj manje, a unutrašnja strana je pamučna. Košta oko 2.400 dinara. Legao mi je k’o ćelavom kapa. Šta mu fali, nije babeći.http://www.lisca.com/index.php?page=nedrce...SR&local=srZimogrožljivim ljubiteljkama tople, udobne i mekane odeće od prirodnih materijala, preporučujem hulahop čarape od bambusovog vlakna koje sam kupila u prodavnici Svilanit. Baš su skin friendly. Imam ih od prošle godine, tako da sam zaboravila tačan naziv proizvođača, ali evo opet sam ih izvukla i zaista uživam jer su mekše i udobnije od pamučnih, a pri tom su elastične i ne istežu se kao pamučne. Cena je bila oko 2000 dinara. Zašto u kineskim prodavnicama postoje samo neke sintetičke i plastične gluposti, a nema njihovih kvalitetnih stvari od bambusa, svile i porcelana nego to kupujemo od Hrvata i Slovenaca?
MayDay Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ja skoro da nista ne volim kod lisce. ni krojeve, ni dezene niti materijale. jedini gori mi je women's secret.a cene obicnih gaca su u lisci malo preterane.pri tome, da dodam na kredibilitetu, ja sam covek koji podjednako voli obicne pamucne gacurine iz kadinjace kao i la perla cipkaste kilote.
mojo Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ja skoro da nista ne volim kod lisce. ni krojeve, ni dezene niti materijale. jedini gori mi je women's secret.a cene obicnih gaca su u lisci malo preterane.pri tome, da dodam na kredibilitetu, ja sam covek koji podjednako voli obicne pamucne gacurine iz kadinjace kao i la perla cipkaste kilote.Pict/txt ratio na ovoj temi je očajan. O-ča-jan.
Valk Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 (edited) Ja sam rob Bugatti veša, mislim da imam skoro sve setove (panties - brus - majica na bretelice).ditejls, ditejlspf, sajt im je bzvz. Nema ni pola stvari, pogotovu onih u raznim bojama koje ja preferiram. Edited December 5, 2009 by Valkyrie
Mp40 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 pozdravljam te direkt iz Bugatti gaca, onako seksi knap... Samo to i nista vise.
slepa živana Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 bugatti, oh kako to gordo zvuci!zvuči ko rumunski pekarski proizvod
MachineGunEtiquette Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Eeee, kuda ide ovaj svet... Bugatti su nekoć bili aftići... a vid sad... ncncnc
El Guapo Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ja sam rob Bugatti veša, mislim da imam skoro sve setove (panties - brus - majica na bretelice).ditejls, ditejlspf, sajt im je bzvz. Nema ni pola stvari, pogotovu onih u raznim bojama koje ja preferiram.A cene?
Valk Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 (edited) Normalne, brusevi 600-1000, gaće oko 250-400, majice 450-600.. I muški setovi su OK sa cenama i ima veliki izbor boja i kombinacija (sa kratkim rukavima, bez rukava, slip, uske bokserice..)* disclaimer - ovo navodim samo za neki veš koji je za ''svakodnevnu upotrebu'', udoban, pamučan etc. Ima i skupljih stvari, naravno. Edited December 5, 2009 by Valkyrie
dranata Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 A u kojoj prodavnici je od svih navedenih naveći izbor?
yolo Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 samo da sa zaljenjem ukazem na nedovoljan rispekat koji se od strane forumskih zemskinja ukazuje ikoni zemskih gaca zvanoj agent provocateur.
Valk Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ima respect, kako nema. Ko može da ne respectuje tange od 70e?
dig_chohano Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ovom Buđatiju je maneken za muške ćega vr'. Antonio Banderas iz Male Moštanice.
Recommended Posts