Jump to content
IGNORED

Fotografija - Razno

jms_uk

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Zelim da prijavim da sam cistio jutros senzor pomocu medicinskog benzina. Odlicna stvar, skloni svo djubre sa senzora i ispari bez ostatka.

Posted

Hm. Koliko se razumem u ciscenje, to se radi pumpicom za vazduh (oduva se prasina). Jesi li siguran da hemijom nisi skinuo neki zastitni film sa senzora?

Posted

Od hemije jedino cist metil alkohol (metalnol). Ima da se u jako cistom obliku kupi kao tecnost za ciscenje senzora.

Posted
Zelim da prijavim da sam cistio jutros senzor pomocu medicinskog benzina. Odlicna stvar, skloni svo djubre sa senzora i ispari bez ostatka.
Pa zar nema svaki, pa i medicinski benzin izvesnu količinu masnoće?
Posted (edited)

Ne znam za sloj, video sam prvo da je upalilo na tudjem aparatu...a masnoce nema nikakve, ispari jako brzo, nista ne ostane. Ne bih ni radio to da mi nisu rekli fotoreporteri da je dobar quick fix.Pumpica nje dovoljna ako se neke tackice stroke zapeku za senzor. Mora kontakt. Ipak cu sledeci put otici kod majstora, malo previse rizikujem sa tim ciscenjem.

Edited by Marko M. Dabovic
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

ovo sa psom je... mada i one bez psa. ova sa decakom koji se igra sa zemljom.. skoro kao da sam tamo, i neka sam mikrocestica koja moze da cuje taj zvuk zemlje, prasine koja pada na zemlju.

Posted

može biti, ne plediram da imam ukusa, prosto mi leži...