December 16, 201113 yr Charlie se skroz primirio u ovoj sezoni. Ocekujem eksploziju njegovog ludila sledece sezone
December 17, 201113 yr I meni je season finale bilo nekako slabo u poredjenju sa ostatkom ove sezone.
December 17, 201113 yr Jes' finale malo slabije, ali celokupna sezona skroz zadovoljavajuća.I tako, sad se nestrpljivo čeka i puna OSMA sezona, što je verovatno jedini takav slučaj u celokupnoj istoriji mog praćenja serija. Dobro, South park i dalje pratim po automatizmu, i dalje se nasmejem tu i tamo, ali realno ne da nisu zadržali kvalitet nego...Sve u svemu dubok naklon za ekipu iz paddy's pub-a, i za sve ove godine ludačke zabave..samo nek nastave da probijaju granice tv ludila. :)
December 18, 201113 yr Jeste finale bilo nešto slabije, ali nije bilo bezveze, izvadili su se dosta dens nastupom, što neko reče. I ono na kraju sa Čarlijem i konobaricom
December 18, 201113 yr Sto jeste jeste, onaj dance deo je bio fenomalan, pogotovo Dee sa onim metalnim cudom na sebi
December 19, 201113 yr Charlie se skroz primirio u ovoj sezoni. Ocekujem eksploziju njegovog ludila sledece sezoneisto primetio i isto se nadam. inače baš odlična sezona, nije ni finale bilo loše. jedna od najomiljenijih serija svih vremena.
December 21, 201113 yr Počeo sam i ovo. Pogledao sam sezonu i po i ne znam šta da kažem. Samo se smejem i smejem.
December 22, 201113 yr Okej, zvanično sam se primio na ovo. Sada sam počeo treću sezonu.Ali, ona iz druge, kada odrađuju community service, pa su košarkaški treneri, i na kraju dođe Čarli kao sudija i non stop duva u pištaljku i vodi loptu i dribla klince - PLAKAO sam od smeha, vilica mi se kočila.Ogroman bonus seriji je što je apsolutno politički nekorektna i ne poštuje baš ništa, a PC kao da ne postoji. Dakle, strava je!Hvala, PPP-e!
December 22, 201113 yr Author Zavidim ti. Njihovo ludilo ce tek da napreduje. Ima i slabijih djelova - 4. sezona je dosta slabija, ali je zato 3. savrsenaBajdvej, nismo prokomentarisali Macovo pravo ime Edited December 22, 201113 yr by gervasius twinkleminkleson
December 22, 201113 yr Zavidim ti. Njihovo ludilo ce tek da napreduje. Ima i slabijih djelova - 4. sezona je dosta slabija, ali je zato 3. savrsenaBajdvej, nismo prokomentarisali Macovo pravo ime Ja ne znam njegovo pravo ime, nije bilo do sada! Važi, neću da čitam više topik dok se ne pojavi. :DSad sam se setio braće i celog klana Mekpojl - jao bre, ahahahaha!
December 22, 201113 yr Author Njegovo pravo ime su prvi put pomenuli tek u prvom dijelu finala 7. sezone :)
December 22, 201113 yr Njegovo pravo ime su prvi put pomenuli tek u prvom dijelu finala 7. sezone :)Ih, načekaću se...tri-četiri dana. Nego, zar ti beše ne mrziš sitkome?