cartman Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Charlie se skroz primirio u ovoj sezoni. Ocekujem eksploziju njegovog ludila sledece sezone
WTF Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 I meni je season finale bilo nekako slabo u poredjenju sa ostatkom ove sezone.
Pokojni Ruxin Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Jes' finale malo slabije, ali celokupna sezona skroz zadovoljavajuća.I tako, sad se nestrpljivo čeka i puna OSMA sezona, što je verovatno jedini takav slučaj u celokupnoj istoriji mog praćenja serija. Dobro, South park i dalje pratim po automatizmu, i dalje se nasmejem tu i tamo, ali realno ne da nisu zadržali kvalitet nego...Sve u svemu dubok naklon za ekipu iz paddy's pub-a, i za sve ove godine ludačke zabave..samo nek nastave da probijaju granice tv ludila. :)
copkillah Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Jeste finale bilo nešto slabije, ali nije bilo bezveze, izvadili su se dosta dens nastupom, što neko reče. I ono na kraju sa Čarlijem i konobaricom
WTF Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Sto jeste jeste, onaj dance deo je bio fenomalan, pogotovo Dee sa onim metalnim cudom na sebi
nemoderisani Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Charlie se skroz primirio u ovoj sezoni. Ocekujem eksploziju njegovog ludila sledece sezoneisto primetio i isto se nadam. inače baš odlična sezona, nije ni finale bilo loše. jedna od najomiljenijih serija svih vremena.
Lrd Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Počeo sam i ovo. Pogledao sam sezonu i po i ne znam šta da kažem. Samo se smejem i smejem.
gervasius twinkleminkleson Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kVt_Jk6mlNI
Lrd Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Okej, zvanično sam se primio na ovo. Sada sam počeo treću sezonu.Ali, ona iz druge, kada odrađuju community service, pa su košarkaški treneri, i na kraju dođe Čarli kao sudija i non stop duva u pištaljku i vodi loptu i dribla klince - PLAKAO sam od smeha, vilica mi se kočila.Ogroman bonus seriji je što je apsolutno politički nekorektna i ne poštuje baš ništa, a PC kao da ne postoji. Dakle, strava je!Hvala, PPP-e!
gervasius twinkleminkleson Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 (edited) Zavidim ti. Njihovo ludilo ce tek da napreduje. Ima i slabijih djelova - 4. sezona je dosta slabija, ali je zato 3. savrsenaBajdvej, nismo prokomentarisali Macovo pravo ime Edited December 22, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Lrd Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Zavidim ti. Njihovo ludilo ce tek da napreduje. Ima i slabijih djelova - 4. sezona je dosta slabija, ali je zato 3. savrsenaBajdvej, nismo prokomentarisali Macovo pravo ime Ja ne znam njegovo pravo ime, nije bilo do sada! Važi, neću da čitam više topik dok se ne pojavi. :DSad sam se setio braće i celog klana Mekpojl - jao bre, ahahahaha!
gervasius twinkleminkleson Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Njegovo pravo ime su prvi put pomenuli tek u prvom dijelu finala 7. sezone :)
Lrd Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Njegovo pravo ime su prvi put pomenuli tek u prvom dijelu finala 7. sezone :)Ih, načekaću se...tri-četiri dana. Nego, zar ti beše ne mrziš sitkome?
Recommended Posts