Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

it's always sunny in philadelphia

Featured Replies

all right

• Replies 393
  • Views 39.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Chika Spale
    Chika Spale

Zasto je ovaj sveti topic potonuo! U stvari dizem ga da bih informisao ko ne zna - pocela je 16ta sezona () - izaslo je vec cetiri od osam epizoda. Odgledao sam prve tri i mogu reci da su sve tri dobr

Posted Images

• Author

fat mac :lol: :Hail:odlicna prva epizoda, mnogo bolja od recimo prve epizode prosle sezone. sepinwall kaze da su i naredne tri odlicne. can't wait :)

oni se stvarno bore da budu što bolesniji kako vreme odmiče :Hail: :Hail: :Hail:

Odlicna, odlicna prva epizoda! Rob se stvarno ugojio za ulogu, da pi pisci mogli da se sprdaju :D Car!

Ja opet probao sinoc da gledam na Fox Life-u i opet mi ne ide ....

Nije mi nesto prva epizoda, ali vratili su se :)

• Author

Meni je prva nesto bolja, ali i ova je carska. Debljanje je najbolji potez koji je Rob McElhenney mogao da napravi :DOsim po njegovo zdravlje, ali to je manje bitno. Da je svih 20 minuta samo Fat Mac na ekranu, u ovim kosuljama sto sad nosi, bila bi odlicna epizoda :lol:

Jersey Shore epizoda je bila vrh. Danny De Vito i njegova sunka natopljena sa rumom :lol: Under the boardwalk :isuse::lol:

"Just dont go under the boardwalk" :lol:

Da je svih 20 minuta samo Fat Mac na ekranu, u ovim kosuljama sto sad nosi, bila bi odlicna epizoda :lol:

48098_story__fatmac2.jpgrob-mcelhenney-mac-from-its-always-sunny-got-fat-25865-1308930892-19.jpg

• Author

48098_story__fatmac2.jpgrob-mcelhenney-mac-from-its-always-sunny-got-fat-25865-1308930892-19.jpg

Ove u kosuljama su mi jos bolje. U njima izgleda kao da pokusava da sakrije koliko je debeo, ali ne uspjeva :DCarski mi je sto je ubjedjen da je u dobroj formi. As someone who strives to keep themselves as a perfect physical specimen, shortcuts disgust me.:lol:
  • 3 weeks later...

ovaj se stvarno udebljao tolko?hm, nastavio bih, al se ne sećam gde sam stao sa serijom.

• 2 weeks later...
  • Author

Prosla epizoda [Frank's Brother], iako zabavna na svoj nacin, vjerovatno jedna od slabijih uopste. Potpuno atipicna, kao da je neka druga serija u pitanju. Ali bilo je ok momenata, samo pojavljivanje Lt Danielsa kroz razne periode je odlicno :DAli zato ova jucerasnja epizoda - odlicna! Cudi me da ranije nisu uradili epizodu sa vremenskom nepogodom. Carski mi je i uvijek kad hintuju na Dennisovu izopacenost :lol:

Серија разбија. Она епизода кад Де Вито узме ЛСД ми натерала сузе на очи, свега миEdit: LSD :)

Edited by Phil

jebiga, povremeno naletim i opet mi se cini da sam se zaebo sto sam odbio da gledam posle nepune epizode :(