Jump to content
IGNORED

zen trenutak

gospa buba

Recommended Posts

Posted
kakav je ovo alien? ne bih ja to smo da pijem.
"Rucno uvijeni listovi belog caja cvet jasmina i nevena..." i ja se usrao malo a osusen je kuglica obicna...
Posted

Jasmin se tretira kao mirisni caj, uglavnom se sluzi izmedju razlicitih ukusa, tipa posle slanog a pre slatkog i obrnuto, jer ubija sve "ukuse" u ustima. Takodje, njegov miris opusta, bar mene. Ove kuglice su "fancy" varijanta i sluze da impresionirate goste. :)

Posted (edited)
"Rucno uvijeni listovi belog caja cvet jasmina i nevena..." i ja se usrao malo a osusen je kuglica obicna...
viđala ja te kuglice po turskoj, baš zamamno izgledaju, nejeftine popriličnodonela iz grčke beli čaj sa šafranom, diiiiivan, nekako opušta i smiruje Edited by duda
Posted
kakav je ovo alien? ne bih ja to smo da pijem.
+1 :ozamisli napadne te :lolol:
  • 5 months later...
Posted

U galeriji Prepodobni Andrej Rubljov u Resavskoj imaju super oslikane šolje za čaj, cvetni motivi i životinje ovako http://img1.etsystat...939267_hkes.jpg Žar ptica pre nego pevac.

e ovo je lepo. a pošto su? jel ima sa macama?

Posted

edit: između 120 i 200 evra :isuse:

Posted

Ima radnja sa ovakvim šoljama, isto ruske oslikane, u TC na Slaviji I sprat ( u prizemlju je Grinet). Ako se dobro sećam tu su u proseku oko 50 evra, ima i za 30.

Posted

my cup of tea now: aromatizovani, crni caj - aroma jagode i krema, komadi jagode, cvet kamilice, bela cokolada. cini mi se da sam lepo zadovoljio sebe za ovo vece. prvo cokoladni fondant, i sada pijuckam caj.  :wub:

Posted

edit: između 120 i 200 evra :isuse:

komad?

Posted

Nana je majka? Definitivno.

jgb. tek sam juce video ovu temu, pa vadim nesto iz 2010-te. nana je podcenjen caj. uvek kada sam bio napet, ovaj caj je odagnao napetost tj, zamenio ga smirenim zagrljajem. nesto slicno kao kada te je nana grlila. nista senzacionalno, a prija. da imam bastu, definitivno bih gajio nanu, i to bi bio jedan kvalitetan caj. eksperimentisao bih sa drugim sastojcima, dok ne nadjem odgovarajucu aromu, ali pritom bih ostavio nanu kao glavni caj. nanu imam na terasi svake godine, ostavim semenke sa sveta za svaku sledecu godinu, ali to je vise zbog mirisa. 

mcot veceras je: aromatizovani crni cejlonac. suvo grozdje, delovi limuna i jagode.

Posted

komad?

Komad, rodjace

Posted

zamisljam sebe kada perem rucno sudove, i razbijam istu  -_-

Posted

Komad, rodjace

Okeeeej onda....Moze taj petao da kukurice po vasceli dan....

Posted (edited)

U Rodi na vikend  promociji Hyson čaj- zeleni sa aromom graviole uz njega gratis kutija čaja od hibiskusa i šipurka, 207 din. Kutija pomenutog zelenog čaja ima 45 g u filter kesicama, ukus je blag, aroma diskretna, nije od onih zelenih čajeva što dižu iz mrtvih. Uzela za posao zbog filtera, da malo promenim Lords zeleni sa jasminom koji je jači a jeftiniji, čini mi se da povremeno valja promeniti i vrstu i proizvođača.

Nego, ako neko ima preporuku za roibos čaj i gde se može kupiti, a da nije Teekane, DM-ov Das gesunde plus,  Fructus (ove sam probala).

Edited by halloween