yolo Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 minimaks iz terminalne faze sa tudjom jetrom je za ove aktuelne komicare kosmicki talenat
MayDay Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Nije odlično, ali je dobro. Snobovi, ovo je emisija za prajm tajm TV Prva.
yolo Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 (edited) ponovio bih za tebe jednu rec: minimaks. sta je snobovski u odbijanju da se konzumira netalenat i neduhovitost? Edited July 4, 2013 by gazza1
MayDay Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 (edited) Zato što je svrha ove emisije eksplicitni mocking političke elite koji kači široka populacija. I mislim da je to uradjeno za prolaznu ocenu.Ja o ovome neću pričati tokom večere ni sa kim, niti ću puštati ljudima iz oduševljenja, ali ne mislim da je debilno ko Ivanović. Edited July 4, 2013 by MayDay
beatakeshi Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Dosadno i neduhovito. Smešno samo ovima u studiju. Jeftino za realizaciju. Kesić je kesa kao i tekst. Ovakve stvari mora da igra neko mnogo dobar - npr - Đura (o B. dugmetu) kod Ivanovića. To je smešno.
kud u maglu Simoviću Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Dosadno i neduhovito. Smešno samo ovima u studiju.
Miralem Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 I mislim da je to uradjeno za prolaznu ocenu. za dvojku, recimo. mozda 2+. ono sa izjavama politicara je besmisleno i jadno, mozda ima 3 poluuspela fazona sveukupno... a i sa boljim tekstom je potrebna neka, da kazem "smesnija", licnost. ali da, u poredjenju sa necim najgorim na svetu je prilicno dobro.
beatakeshi Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ali da, u poredjenju sa necim najgorim na svetu je prilicno dobro.
Кристофер Лумумбо Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ali kako su bezocno pokradeni stewart i colbert, cak je ukrao colbertov segment "word".
pacey defender Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Pa šta ako je pokrao, barem nama daje malo. :fantom:Meni ovo ok, za srpske tv uslove. bolje od postojećih sadržaja. Davno sam odustao od poređenja ovdašnjih medijskih sadržaja sa kvalitetnim inostranim programima.
Кристофер Лумумбо Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 meni nije zato sto imam internet pa ne moram da gledam nase televizije. nije u pitanju poredjenje kvaliteta vec cista kradja. jel ima tu nekog kreativnog ili samo prate strane televizije i gledaju koga ce da opeljese?!
Verterdegete Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 (edited) Gazzo, jesi video Vidojevicevu majicu (11:42) ? Edited July 5, 2013 by Verterdegete
beatakeshi Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 meni nije zato sto imam internet pa ne moram da gledam nase televizije. nije u pitanju poredjenje kvaliteta vec cista kradja. jel ima tu nekog kreativnog ili samo prate strane televizije i gledaju koga ce da opeljese?!Nije to krađa, to je format. (A dal su platili, to baš ne znam)
Frank Pembleton Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Gazzo, jesi video Vidojevicevu majicu (11:42) ? Ja hteo da okačim skrinšot ;-) Send from WC solja by BVK
Recommended Posts