Jump to content
IGNORED

iznajmljivanje stana

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, Shan Jan said:

Kad te uslovi firma da moras da radis van Rusije a sama Rusija hoce da te mobilizuje za rat onda ces dati i poslenji dinar da odes negde gde si bezbedan i imas makar za hranu. E a to nije puno zemalja jer skoro cela Evropa je zatvorena za ruse. Tako dodjes do ove sulude situacije gde vise nema slobodnih ni soba po hotelima u BGu jer rusi beze glavom bezobzira iz svoje zemlje. 

Na zalost ovaj rat ne deluje kao nesto sto ce uskoro da se zavrsi a ne moze da se digne 100 000 stanova preko noci u BGu tako da mozda ovo ludilo i potraje :sad: Jedino sto moze da nas spasi je ogroman pritisak od strane naroda na vlast zbog cele situacije. 

Postoje i drugi gradovi sem BGa i Novog Sada. Mada kapiram da se ljudima koji su ziveli po Moskvi i Piteru ne ide van urbanijih sredina.

Posted

Imućniji Rusi targetiraju BG, NS... Oni manje imucni otkrivaju SU, ZR, manja mesta kao sto je Turija, Indjija i sl.
Za svakog po nešto, po nešto za svakog.

Posted

Mozda samo idu na sigurno, ne znam sta bi drugo bilo? Jer npr. u Nisu mozes naci za izdavanje dvosoban stan za 300-400 evra. 

Posted

Prevedite onaj noskichev topic na ruski, pa ce da navale i u opustela sela

• Haha 5
Posted

Posmatrajte drugacije, stan za izadavanje treba da se vrati kao investicina za nekih 20 godina. Dakle, stan koji vredi 120.000 eur treba da ima mesecnu stanarinu 500 eur (+/-10%).

Ako je stan namesten, treba uracunati i amortizaciju namestaja, jos nekih 100eur mesecno.

Na slican nacin je i davanje zemlje u arendu. Hektar je izmedju 8 i 10.000 eur, ovde ne racunam obradivu zemlju koja moze da se koristi za druge (gradjevinske) namene. Godisnja arenda je izmedju 400 i 500 eur.

Posted
4 hours ago, ivy said:

Rusofobija?u Srbalja?

tesko..

pa mrzeće se rusi koji mrze putina

• +1 1
Posted

Mogu samo da izjavim da sam se zajebao što nisam poslušao pokojnu majku i uzeo kredit za stan, sa ovim ciframa mogao bi lepo u penziju.

Posted
7 hours ago, ivy said:

Rusofobija?u Srbalja?

tesko..

ako 'novine' reshe da ce da bude - bice. ni ova ljubav nije nastala sluchajno i sama od sebe.

Posted

Ipak je starija od novina.

• +1 1
Posted
9 hours ago, Frank Pembleton said:

Drago mi je da moja žena ne čita ovaj topik...
Inače bi krenula kombinatorika...

....shiit has hit the fan.

Kakva kombinatorika? Da inznajmite vasu gajbu od 90m2 i odslite se na selo u Banat?

Posted
9 minutes ago, Miki_belavista said:

Kakva kombinatorika? Da inznajmite vasu gajbu od 90m2 i odslite se na selo u Banat?

pa nije frank neka susa pa da ima samo jednu nekretninu :fantom:

• +1 1
Posted (edited)
46 minutes ago, munze said:

Tajkun

Edited by renne
  • +1 1
Posted

Ehhhh

....shiit has hit the fan.
  • +1 1
Posted
1 hour ago, munze said:

nema, frank se vodi na trecem mestu posle onih investicionih fondova.

• Haha 2
Posted

Ali stvarno, ti neki Rusi, mahom IT-jevci što dodju ovde ničim nisu vezani za BG… ne verujem ni da su svi puni para. Mislim, ne može ovo potrajati.

• +1 5