x500 Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 Ja imam stanara vec 6tu godinu i nisam mu dirao cenu. Fini covek sto da ga stresiram. Meni ne pravi sustinsku razliku u zaradi, a njemu sigurno znaci. Ukucani vrse pritisak, ali je veto majka. 7 1
Popular Post Zli Gli Posted October 26, 2022 Popular Post Posted October 26, 2022 Jos jedan se otkrio, divno. Ja cu da izdam ovaj nas stan i da od kirije placam neki drugi gde cu da zivim, samo da se osetim neko vreme kao stanodavac tajkun. 2 9
Tihajeza Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 54 minutes ago, Zli Gli said: Jos jedan se otkrio, divno. Ja cu da izdam ovaj nas stan i da od kirije placam neki drugi gde cu da zivim, samo da se osetim neko vreme kao stanodavac tajkun. Oženi se i preseli u tazbinu. 3 1 1
lord_s Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 3 hours ago, Filozof manijak said: Baš me zanima nađu li nekog da za te novce iznajmi gajbu? Onaj sto sam ja spomenuo je izdat mladom bracnom paru iz Rusije sa malim detetom. 1
nautilus Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 Da li znate nekoga da izdaje jednosoban namešten stan ili nešto slično od subote do srede u centru grada? Dve žene su u pitanju, posećuju grad.
slepa živana Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 47 minutes ago, Svemir Zeka said: Moja Kaluđerica lepša od Pariza koji to jezik govorite tamo? 4
maheem Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 29 minutes ago, slepa živana said: koji to jezik govorite tamo? Gastoški? 1
Svemir Zeka Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 38 minutes ago, foto said: kaludjerica? crkvenoslovenski, valjda? Ma ovaj status s fejsa. Ne znam odakle je, našla gde i ovu Kaluđericu
Sandradjer Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 Sve cesce vidjam na netu ovakve vesti : Izdali strancima za velike pare, pa sad kukaju: "Neće da plaćaju, ruiniraju stanove..." Izgleda pokusavaju da ublaze ovaj haos sa nekretninama i cenom iznajmljivanja, ovako zastrasivanjem 1 1
Tihajeza Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 58 minutes ago, Sandradjer said: Sve cesce vidjam na netu ovakve vesti : Izdali strancima za velike pare, pa sad kukaju: "Neće da plaćaju, ruiniraju stanove..." Izgleda pokusavaju da ublaze ovaj haos sa nekretninama i cenom iznajmljivanja, ovako zastrasivanjem Misliš da neko odozgore, sa pozicije kakvegod moći sedi, gleda zabrinuto situaciju sa kirijama i misli se "Kako da pomognem našem čoveku, ubogom podstanaru? Aha, evo sad ću da pozovem urednika novina i šapnem da piše kako su Rusi loši stanari"? Mnogo je to koraka za bilo kog odozgo, a da ga se pitanje ne tiče lično. Već ovaj prvi korak je u stvarnosti nemoguć.
Recommended Posts