Jump to content

iznajmljivanje stana

Featured Replies

Ja imam stanara vec 6tu godinu i nisam mu dirao cenu. Fini covek sto da ga stresiram. Meni ne pravi sustinsku razliku u zaradi, a njemu sigurno znaci.

Ukucani vrse pritisak, ali je veto majka

• Popular Post

Jos jedan se otkrio, divno.

Ja cu da izdam ovaj nas stan i da od kirije placam neki drugi gde cu da zivim, samo da se osetim neko vreme kao stanodavac tajkun. 

54 minutes ago, Zli Gli said:

Jos jedan se otkrio, divno.

Ja cu da izdam ovaj nas stan i da od kirije placam neki drugi gde cu da zivim, samo da se osetim neko vreme kao stanodavac tajkun. 

Oženi se i preseli u tazbinu.

prizetkotm

3 hours ago, Filozof manijak said:

Baš me zanima nađu li nekog da za te novce iznajmi gajbu?

Onaj sto sam ja spomenuo je izdat mladom bracnom paru iz Rusije sa malim detetom.

Da li znate  nekoga da izdaje jednosoban namešten stan ili nešto slično od subote do srede u centru grada? Dve žene su u pitanju, posećuju grad.

• 3 weeks later...

FB_IMG_1668177301551.jpg.c1083110a748de8d45fd22df3217f400.jpg

FB_IMG_1668177282530.thumb.jpg.0b2310d25b3d66e089e624460dfb2a1c.jpg

Moja Kaluđerica lepša od Pariza :violina:

47 minutes ago, Svemir Zeka said:

Moja Kaluđerica lepša od Pariza :violina:

koji to jezik govorite tamo?

29 minutes ago, slepa živana said:

koji to jezik govorite tamo?

Gastoški?

desperanto :fantom:

umobolno

kaludjerica?

crkvenoslovenski, valjda?

38 minutes ago, foto said:

kaludjerica?

crkvenoslovenski, valjda?

Ma ovaj status s fejsa. Ne znam odakle je, našla gde i ovu Kaluđericu

• 3 weeks later...

Sve cesce vidjam na netu ovakve vesti :

Izdali strancima za velike pare, pa sad kukaju: "Neće da plaćaju, ruiniraju stanove..."

Izgleda pokusavaju da ublaze ovaj haos sa nekretninama i cenom iznajmljivanja, ovako zastrasivanjem

58 minutes ago, Sandradjer said:

Sve cesce vidjam na netu ovakve vesti :

Izdali strancima za velike pare, pa sad kukaju: "Neće da plaćaju, ruiniraju stanove..."

Izgleda pokusavaju da ublaze ovaj haos sa nekretninama i cenom iznajmljivanja, ovako zastrasivanjem

Misliš da neko odozgore, sa pozicije kakvegod moći sedi, gleda zabrinuto situaciju sa kirijama i misli se "Kako da pomognem našem čoveku, ubogom podstanaru? Aha, evo sad ću da pozovem urednika novina i šapnem da piše kako su Rusi loši stanari"?

Mnogo je to koraka za bilo kog odozgo, a da ga se pitanje ne tiče lično. Već ovaj prvi korak je u stvarnosti nemoguć.