fragand Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 (edited) Puzova Porodica. Nikako da je zavrsim.Zasto citam knjigu koju je smarajuca?Dobio sam je kao poklon, i moram da ispostujem. Edited May 28, 2010 by fragand
Aće Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Cim prezivim ovaj roman - Mirjana Djurdjeviccuo sam da je ta zena kao nesto ok, ali ovo je povracka, sa sve onim jadnim recnikom koji neki rurbani velegradjani/ke sad forsiraju
Master of Puppets Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 celestinsko proročanstvokakvo užasno sranje (pročitao sam do kraja)
Timothy Leary Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Haha, meni je ortakinja poklonila za neki rodj....Koliko je to loše ja nemam reči, isto sam je završio, pojma nemam zašto.Ali show je bio kad sam posle nekog vremena upitan kako mi se svidela knjiga :D
Master of Puppets Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 meni je knjigu poklonio tip koji čita oshoa i one idiotske "promenite svoj život u deset koraka" knjige. mogao sam pretpostaviti.knjiga ima apsolutno sve elemente koje prezirem. jedino istinski dobro što nam je dala američka kultura su crtani filmovi.
Miralem Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 haha, procitajte prvu stranicu topika i dajte mi po 10 evra.
Аврам Гојић Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 (edited) Оно што ми никада није било јасно зашто он толико штанцује. Довољно је богат и познат да му издавачи не могу ништа. Хубрис је чудо.Baš ovih dana razmišljam o tome. U jednom periodu karijere pokušao je da piše tako da ga i kritičari konačno prihvate ("Bag of Bones", "Dreamcatcher"...), valjda mu nije dosta što je najtiražniji pisac na svetu nego hoće i da ga vole u tornjevima od slonovače, ko tajkun koji reši da ne bude papan pa sagradi operu. Sada se, vidim, vratio na stare staze polu-pulpa, ovih dana čitam "Under the Dome", i sa zadovoljstvom konstatujem da King još uvek ume da napiše zanimljivu priču. Edited January 19, 2011 by Marko M. Dabovic
Master of Puppets Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 haha, procitajte prvu stranicu topika i dajte mi po 10 evra.eh da sam na vreme pročitao...
Sludge Factory Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 jedino istinski dobro što nam je dala američka kultura su crtani filmovi.I vesterni! I film-noir! I rokenrol/bluz/dzez! I tako...
Master of Puppets Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 aj da si rekao džarmuš, tom vejts ili hemingvej pa da te razumem....hoću da kažem, mnogo su više štete napravili nego koristi
Аврам Гојић Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 (edited) ... Edited January 20, 2011 by Marko M. Dabovic
boshoku Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 hoću da kažem, mnogo su više štete napravili nego koristihocu da kazem da je polimat tvog kalibra preko potrebna novina u zaparlozenom etru.
3opge Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 hocu da kazem da je polimat tvog kalibra preko potrebna novina u zaparlozenom etru.vratio se carevic, uf sto volim kad ne razumem erektualce
Master of Puppets Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 hocu da kazem da je polimat tvog kalibra preko potrebna novina u zaparlozenom etru.dve ključne reči si izmislio, što mi otežava razumevanje tvoje poruke.
Sara Goldfarb Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 pročitala ih pre +- 10 godina. sve 4.pripisujem to tadašnjoj krizi identiteta.
Recommended Posts