Popular Post Lezilebovich Posted November 27, 2023 Popular Post Posted November 27, 2023 45 minutes ago, mustang said: OVo se mora iskoreniti... juče! Ko bira ove degenerike mamu im izopacenu! Koliki retard moras da budes?!?! Ne razumem....ne razumem. Niko, apsolutno niko nema pravo na oduzimanje/ogranicavanje nasih sloboda govora, religije, kretanja.... Ne znam siri kontekst, ali zena je rekla elementarnu istinu, nesto sto valjda i deca shvataju, a to je da zakoni sluze da ogranice slobodu zarad dobrobiti zajednice. na primer, ne mozes da udjes u tudji stan ako ti vlasnik ne dozvoli ili da udjes u drugu drzavu bez pasosa. To je bukvalno ogranicenje kretanja. Ne mozes da praktikujes zrtvovanje ljudi ako ti to religija zahteva. I to je ogranicenje neke slobode. ne mozes da dodjes ispred mog stana u 2am i da se deres megafonom. Zakon ogranicava tvoju slobodu 12
Shan Jan Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 2 hours ago, Budja said: Nije mi palo na pamet. Zasto ti se tako cini? Bem li ga, to je taj neki prosveceni diktator Ono, za njega zakon ne vazi, jebe kevu protivnicima ali radi i za gradjane. Cvrsta ali pravicna ruka sto bi rekli ovde.
mustang Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 (edited) 13 hours ago, Lezilebovich said: Ne znam siri kontekst, ali zena je rekla elementarnu istinu, nesto sto valjda i deca shvataju, a to je da zakoni sluze da ogranice slobodu zarad dobrobiti zajednice. na primer, ne mozes da udjes u tudji stan ako ti vlasnik ne dozvoli ili da udjes u drugu drzavu bez pasosa. To je bukvalno ogranicenje kretanja. Ne mozes da praktikujes zrtvovanje ljudi ako ti to religija zahteva. I to je ogranicenje neke slobode. ne mozes da dodjes ispred mog stana u 2am i da se deres megafonom. Zakon ogranicava tvoju slobodu Ti ne razumes da ovaj recnik "restricting freedom for common good" je oduzimanje elementarnih sloboda coveka. Vec imamo zakone za sve moguce kurce i palce. Čovek lezi u federalnom zatvoru za memes! Rule 2.13 u NY, Hochul, progresivno zlo, mogu da te pokupe kad god hoce na razne bolesti, strpaju u karantin, nema limit za godine (beba, dete, starac), nemas prava da se protivis lekovima, nema nista (uzdam se u Supreme court da ce ovaj kretenizam da poniste) Ne znam kako ne shvatate, kako ne vidite da nas na sve strane sve vise box in. Mi nismo nicija roba a ponasaju se kao da jesmo. I trguju sa nama, samo smo im dolar znak. Ovaj recnik, stavovi, je toliko opasan i jedino vodi u totalitarizam, potpunu kontrolu. Vama da stoji crveno svetlo na semaforu,u sred pustinje, bez saobracaja, ne bi palo na pamet da je predjete. Wake up people Vlast nema prava da nas ogranicava. Ja ti trubim u 2 ujutru, tuzi me, zovi policiju da me uhapsi za neprimereno ponasanje a ne da me vlast odvede ko zna gde i ko zna kada da me puste i da me vlast vaspitava. Cist komunisticki fasizam (u ovom slucaju protiv neposlusnih). Fuck no! Citajte izmedju njihovih posranih redova. Edited November 28, 2023 by mustang
precog Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Raspitaj se malo o velikim boginjama u Beogradu 1972 i sta bi bilo da nisu reagovali ogranicavanjem kretanja, karantinom i vakcinacijom. Mozda te ne bi ni bilo na ovom forumu da prosipas tviter sranja. 2 1
x500 Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 14 minutes ago, precog said: Raspitaj se malo o velikim boginjama u Beogradu 1972 i sta bi bilo da nisu reagovali ogranicavanjem kretanja, karantinom i vakcinacijom. Mozda te ne bi ni bilo na ovom forumu da prosipas tviter sranja. @mustang govori, ako sam dobro razumeo, o bazicnim slobodama, poput slobode govora u normalnim uslovima. Pominje narusavanje reda i mira, poput buke u 2am. Smatra da kazna, ako postoji osnova, treba da bude u skladu da prekrsajem. Ti pominjes specijalni slucaj epidemije i kako je drzava reagovala na ogranicenom prostoru i u ogranicenom vremenskom periodu. Dakle, ako sam dobro razumeo iz primera koji si naveo, smatras da drzava treba da ukine sva prava i da je to nacin kako se pravilno brine o gradjanima. Mozda Rowan Atkinson, glumac koji je stekao popularnost tako sto nije govorio (mada je vise volim njegove uradke u kojima prica), sve ovo moze bolje da objasni 3
Mel Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 17 hours ago, Lezilebovich said: Ne znam siri kontekst, ali zena je rekla elementarnu istinu, nesto sto valjda i deca shvataju, a to je da zakoni sluze da ogranice slobodu zarad dobrobiti zajednice. na primer, ne mozes da udjes u tudji stan ako ti vlasnik ne dozvoli ili da udjes u drugu drzavu bez pasosa. To je bukvalno ogranicenje kretanja. Ne mozes da praktikujes zrtvovanje ljudi ako ti to religija zahteva. I to je ogranicenje neke slobode. ne mozes da dodjes ispred mog stana u 2am i da se deres megafonom. Zakon ogranicava tvoju slobodu Ne sumnjam da je sve to vec pokriveno zakonima u Irskoj. Dakle shta je sad to novo shto tek mora da se pokrije? 3
precog Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 25 minutes ago, x500 said: @mustang govori, ako sam dobro razumeo, o bazicnim slobodama, poput slobode govora u normalnim uslovima. Pominje narusavanje reda i mira, poput buke u 2am. Smatra da kazna, ako postoji osnova, treba da bude u skladu da prekrsajem. Ti pominjes specijalni slucaj epidemije i kako je drzava reagovala na ogranicenom prostoru i u ogranicenom vremenskom periodu. Dakle, ako sam dobro razumeo iz primera koji si naveo, smatras da drzava treba da ukine sva prava i da je to nacin kako se pravilno brine o gradjanima. Mozda Rowan Atkinson, glumac koji je stekao popularnost tako sto nije govorio (mada je vise volim njegove uradke u kojima prica), sve ovo moze bolje da objasni mustang neartikulisano rantuje, po obicaju, a najvise o plandemiji, vakcinama, zaveri levicara i ostalim sranjima koje pokupi sa tvitera, a ne kapira stvari protiv kojih rantuje, niti se trudi da nauci nesto o njima. kada ti je znanje o svetu minimalno, svet ti je mali i lak za razumevanje. konkretno, ja sam reagovao na: Quote Rule 2.13 u NY, Hochul, progresivno zlo, mogu da te pokupe kad god hoce na razne bolesti, strpaju u karantin, nema limit za godine (beba, dete, starac), nemas prava da se protivis lekovima, nema nista (uzdam se u Supreme court da ce ovaj kretenizam da poniste) sto je dopuna zakona koja daje vlastima mogucnosti da u specificnim uslovima (sprecavanje epidemije zaraznih bolesti) stave ljude u karantin i ogranice slobodu kretanja. a ako si, iz primera koji sam naveo, zakljucio da zelim da drzava, generalno, ukine sva prava gradjanjima, mogu samo da ti preporucim slusanje klasicne muzike u za bolju koncentraciju. 4
Filozof manijak Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 (edited) Pa šta, neka rantuje na forumu, njena stvar, esid: i njeno pravo. Ono što je zanimljivo je tvoja potreba da je stalkuješ Edited November 28, 2023 by Filozof manijak 2
Sestre Bronte Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 znači ona da ima slobodu da piše, a on da nema 2 2
x500 Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 (edited) @precog Koliko sada razumem vi imate istoriju svadje/rasprave pa je ovo samo nastavak iste. Srecno vam, i bericetno @Braća Strugacki ako sam dobro razumeo, @mustang kritikuje neki zakon, a @precog kritukuje @mustang zato sto kritikuje zakon. Najverovatnije zakon potice iz jedne politicke price (SAD Demokrate) a kritikuju ga simpatizeri druge strane (SAD Republikanci). Ustvari, najverovatnije, nije ni bitno sta je u zakonu, vec ko ga je predlozio Edited November 28, 2023 by x500 1
Filozof manijak Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 5 minutes ago, Braća Strugacki said: znači ona da ima slobodu da piše, a on da nema nisi dobro razumeo
Sestre Bronte Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 a sad hoćeš da me navučeš na ban bezobrazlukom
Recommended Posts