zorglub Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Prebacivanje između modova (AM/PM, datum, štoperica i/ili tajmer, osvetljenje), te podešavanje i start/stop istih.
I*m with the pilots Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 2 hours ago, zorglub said: Prebacivanje između modova (AM/PM, datum, štoperica i/ili tajmer, osvetljenje), te podešavanje i start/stop istih. Jasno, nisam isprva primetila da nema onih dugmića sa strane na koje navikoh 1
Frank Pembleton Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 top piece for the buck: https://www.greatwatches.co.uk/products/casio-mdv-106-1a-mens-duro-200m-modern-analog-200m-diver-sports-watch-brand-newOvaj sam nosio kratko, ako me sećanje ne vara, poklonio ga drugaru koji je otišao preko bare.Bukvalno na aerodromu, fazon "evo da ti se nađe"......shiit has hit the fan...
slepa živana Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 14 hours ago, zorglub said: Prebacivanje između modova (AM/PM, datum, štoperica i/ili tajmer, osvetljenje), te podešavanje i start/stop istih. meni se svideo ovaj ali je bio oko 8 hiljada, pa sam kupila ovaj za 4 samo da kažem da su me forumski tajkuni grubo ismejali prilikom jednog okupljanja inače kod običnih ljudi izaziva simpatije 2 4
Moonwalker Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 15 hours ago, zorglub said: Još ovogodišnjih cheapo Casio hitova: Meni su lepa ova dva tamnosivi (?) i beli na 4. slici. Vise volim okrugle satove, ali ova dva su mi lepi plus imaju i digitalne kazaljke.
Heaviside Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Meni ovi sa treće slike najlepši. Odličan je Casio. 2
Moonwalker Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Da lepi su i oni. Ja volim satove sa kazaljkama osim ako nije onaj za trening.
stajebrebilo Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 22 hours ago, foto said: imao taj casio. zaboravio ga u hotelu 'bosna' u banja luki avgusta 1995. vrlo rado bih ga kupio ponovo. da li je ovaj sajt sto je vookela naveo siguran? nije problem ni za vise novaca ali ne bih zeleo solar 100m. duro analog 200m pouzdan prodavac, postoji li? Pa vidiš ga, lafčino... klik na link, platiš i tvoj je. Imam 2 (crni i plavi), sad sam naručio još 1 crni. pejpal, kartica, biraj plaćanje. Tip je iz Las Vegasa, prodaje na ibeju ali je viša cena nego na ovom sajtu, takođe njegovom. Imaš i tracking pošiljke. ps ima i na KP ali za više para.
foto Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 hvala lafcino! das is walter. taj daje rijec koja se cijeni. 1
I*m with the pilots Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 (edited) 6 hours ago, Heaviside said: Meni ovi sa treće slike najlepši. Odličan je Casio. Ti najmanje lice na Casio, just sayin' Inače, da li sam ja jedina koja je za onu poznatu pesmu koja u refrenu ima Kasiooooo prvo mislila da je oda ovom satu? Edited August 19, 2023 by I*m with the pilots
Heaviside Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 6 minutes ago, I*m with the pilots said: Ti najmanje lice na Casio, just sayin' Inače, da li sam ja jedina koja je za onu poznatu pesmu koja u refrenu ima Kasiooooo prvo mislila da je oda ovom satu? Istina imam a168 i rado ga nosim, mislim da sam ga i ovde postovao. Ikona dizajna. Da ne bude ne znam da cenim klasični casio
jms_uk Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Otisao danas u Sotheby's na ovo i izmedju ostalog stoji i ovaj Seiko 3 2
Recommended Posts