Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

mirko kodić like this

:fantom:

:lolol:

Morao sam da guglam ko je 

• Replies 1.6k
  • Views 169.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Problem narukvice, odnosno kopče je rešen! ImgBB narukvica hosted at ImgBB Image narukvica hosted on ImgBB Pronašao sam na KP narukvicu donora, za koju ni ja iz ove daljine, a ni prodavac nismo mogli

• le petit nicolas
    le petit nicolas

jedna istorijska zanimljivost, sa FB stranice Crno-beli Beograd: Nedavno mi je gospodin Bratislav Djordjević, nekadašnji ambasador Jugoslavije u UN, ispričao da je pre nekoliko godina, tokom pose

• Stigla prinova 

Posted Images

Čovek koji je izveo SrBsku majku na pravi put.

2 hours ago, Heaviside said:

:lolol:

Morao sam da guglam ko je 

ježim se tih metalnih narukvica, a od zlatnih bacam peglu, i apsolutno sve mi vuku na harmonikški vajb

grunu kilo zlata na ruku i onda mlate njom kad ih snimaju za neki spot

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

ježim se tih metalnih narukvica, a od zlatnih bacam peglu, i apsolutno sve mi vuku na harmonikški vajb

grunu kilo zlata na ruku i onda mlate njom kad ih snimaju za neki spot

Sve jasno. I meni je do skoro svaki sat sa metalnom narukvicom bio seljački, rolex posebno, a o zlatu da ne pričam. Zlato mi je i dalje too much, ali ima toliko dobrih satova koji ne idu na kožu, nato ili plastiku. Sad mi se dosta njih sviđa, pa sam i kupio longines sa metalom kao antipod nežnom satu sa kožnom narukvicom koji nosim 10+ godina. 

Raspitivao si se za Tag, pogledaj i Longines, to je respektabilniji brend po meni. Bolji mehanizmi, bolje cene jer Tag mnogo ulaže u marketing, a i značajniji su istorijski i cenjeniji među ljubiteljima satova što je bitno ako nekad poželiš da ga prodaš/zameniš. Ima još brendova ispred Taga za iste ili manje pare, ali su manje zvučni.

Imam 1 svis militeri sa metalnom al ga ne nosim jer sam se ugojio. Tru stori.

Djembeli pokloni ga nekom klincu i usreci ga.

Nemogu drag mi je, sam sam ga sebi darovao

Pa zameni narukvicu ako si izgubio linkove ili ne postoji narukvica za taj nivo mišićno-salaste mase?

10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Evo nešto k'o za tebe.

kao stvoren

:nobles:

3 hours ago, Heaviside said:

Pa zameni narukvicu ako si izgubio linkove ili ne postoji narukvica za taj nivo mišićno-salaste mase?

A ne, nekidan sam krenuo da pazarim košulju pa sam u posl momentu odustao. Skapirao sam sa ako sad kupim xxxl, dalje više nema, nema veće košulje ako se još nagojim. 

Tako i za sat, bušenje kašike bajo moj.

• 2 weeks later...

Srecno, meni je titanijumski prestao da radi posle nekih 10-12 godina i poslao ga direktno u Citizen - vratili ga, kazu previse star, nema delova...

Izgleda da je baterija u pitanju.
Zamenjena i radi sad...
Časovničar mi rekao da sad te baterije prave sve lošije i da sve kraće traju...

....shiit has hit the fan.
  • 4 weeks later...

Prodao sam longines conquest. Volim taj brend pa ću verovatno opet neki njihov sportski da uzmem. Trenutno su mi legend diver, spirit i spirit zulu time glavni favorit. Master kolekcija je lepa, ali mi to pokriva drugi sat, opet i dalje je u konkurenciji. Oris diver 65 mi se takođe sviđa. Nešto sportsko i robusno, metalna narukvica verovatno. Da, Tudor Black Bay 58 mi je odličan ali cena visoka, a tražene je pa razilku od ostalih pobrajanih ne uspevam da nađem za ispod kataloške cene.

IWC pilot i portugieser, omega aqua terra, omega seamsater 300, speedmaster...nešto od toga bih najradije, ali mislim da bi to bio poslednji ekser u kovčeg mog nestabilnog braka. 

longines-mens-heritage-legend-diver-watch-blue-42mm-p35045-52616_image.jpg

20220402_123524.jpg

maxresdefault.jpg

87968219.jpg

the-longines-master-collection-l2-920-4-92-6-detailed-view-2000x2000-101-1667526638.webp

iw371605}-iwc-portugieser-chronograph-iwc0142713.png

images.jpeg

omega-seamaster-seamaster-300-23390412103001-l.png

tudor-m79030n-0001.png

IW329303_detail_front_overview_desktop.jpg.transform.global_image_png_375_2x.jpg

Omega-watch-Ignite-promo-11.jpg

jery swatch?