Venom Posted January 15 Posted January 15 Ako se iznova stvore da li ih između dve posete ukloniš ili ih je sve više? Ni ja ne znam čime bi to moglo tako lako da se ogrebe, deluje mi više da je nekakva fleka. Možda briše onom grubom stranom sunđera dok je još vruća ploča? Pogotovo ova veća ploča na koju stavi manju šerpu, možda je brisala ako je nešto iskipelo. 1
munze Posted January 15 Posted January 15 probaj nesto sama da skuvas, da vidis sta se desava Spoiler 7
Mil@n Posted January 15 Posted January 15 (edited) Da li ima smisla kupiti neku električnu citrus cediljku? Imam neku staru ali sam je izgleda sjebao kada sam ponovo počeo da koristim, rasklapajući je za pranje, pa kada stavim nešto na vrh na ono što bi trebalo da se vrti - ne vrti se. Dajte preporuku neku, bitno je i da se pere lako, da nema 17 delova. Edited January 15 by Mil@n
aram Posted January 15 Posted January 15 neku što jeftiniju, sve ti to isti q. a samo zauzima mesto u kuhinji. ja sjebao staru, od tada mi poso radi ovo: i vrlo sam zadovoljan, s obzirom da ne pravim sokove sebi nego samo koristim za kuvanje. 2 1 1
Valk Posted January 15 Posted January 15 2 hours ago, Mil@n said: Da li ima smisla kupiti neku električnu citrus cediljku? Imam neku staru ali sam je izgleda sjebao kada sam ponovo počeo da koristim, rasklapajući je za pranje, pa kada stavim nešto na vrh na ono što bi trebalo da se vrti - ne vrti se. Dajte preporuku neku, bitno je i da se pere lako, da nema 17 delova. Samo pazi da se ne zajebeš kao ja svojevremeno, kad sam kupila cediljku BEZ kanistera. dakle ima točilicu pa staviš čašu ispod i direktno ide sok u čašu, nema gde drugde. Katastrofa od rešenja, em ne možeš da nacediš ko čovek u posudu, em kaplje stalno, glupost. Sad koristim cediljku multipraktika i to funkcioniše besprekorno™. 1 1 1
aram Posted January 22 Posted January 22 malo sam se počastio danas, popusti na sve strane. zwilling gusani od 26cm, 4 litra, skinut sa 159 na 34 evrića. 4 1
Eleniko Posted January 22 Posted January 22 to mu je taman realna cena, kad skineš zamišljenu vrednost žiga na poklopcu i drškici. jebeni le creuset, kakvu su bolest mozga napravili sa divljanjem cena. a sve izlazi iz iste fabrike u kini... 3
askeladden Posted February 8 Posted February 8 Uzeo Tefal tiganj od nerdjajuceg celika.Kad se lepo ubode radna temp.ne lepi hranu i brzo sve bude gotovo.Teflonski mi se na da ne kazem sta popeo,menjam na dve godine i moram zbog supruge.Uzeo Jamie Tefal teflon i manji Fiskars ,taj mi se cini solidnijim.Na poslu spreman u tucanim tiganjima,posle mesec dva koriscenja razvila se ta karbonizacija,ne lepi nista,milina. 4
Frank Pembleton Posted February 8 Posted February 8 On 22. 1. 2024. at 23:47, aram said: igzekli, zato i kupujem samo kad su ovakvi popusti Mislim da sam video takve "tučane" u IKEA-i VARDAGEN čeka te u kompaniji IKEA. Evo dodatnih informacija: https://ingka.page.link/zzqYMniVZThRfNBy5 1
*edited by mod Posted August 24 Posted August 24 (edited) Stiglo pojačanje. Sada još da iskoristim ovo blago zahlađenje i da odlučim šta da stavim za svečano porinuće... Edited August 24 by *edited by mod 5 2
askeladden Posted September 15 Posted September 15 Tefal Comfort nozevi.Odlicni a mislim da nisu skupi. 1
x500 Posted September 21 Posted September 21 10 hours ago, Boksita said: Ima li smisla kupiti ovo? Previse skupo za "igracku". 1
Recommended Posts