Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kitchen Appliances

Featured Replies

55 minutes ago, Seabass said:

nikad mi nije trebao ni za sta.

Sam si sebi odgovorio, jedino ako ćeš u kuhinji da ga držiš kao ukras.

• Replies 3.6k
  • Views 335.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haralampije
    Haralampije

aj da metem i ovde  treba mi ovakva majca, stomak vec imam   

• *edited by mod
    *edited by mod

Stiglo pojačanje.   Sada još da iskoristim ovo blago zahlađenje i da odlučim šta da stavim za svečano porinuće...

• a da proširiš kuhinju na dečju sobu, ko ih jebe nek spavaju na terasi

Posted Images

Odličan. Vidi cenu kod nas :angry:

Spoiler

IMG_6136.thumb.jpeg.b35ef2487510ca0884914b51b4005d2d.jpeg

6 minutes ago, slepa živana said:

prelepi su svi ti smeg retro uređaji

kakav li im je kvalitet? 

Upravo istrazujem. 

1 minute ago, igoraki said:

Sam si sebi odgovorio, jedino ako ćeš u kuhinji da ga držiš kao ukras.

Mozda pokrenem youtube channel ko onaj Adamov japanac. :D

Lakse je umijesiti puter i jaja u tijesto za brioche ili kolace. Izgleda ko grom, svrbe me pare, volim da perem zdjele. :D

10 minutes ago, Boksi said:

Odličan. Vidi cenu kod nas :angry:

Hide contents

IMG_6136.thumb.jpeg.b35ef2487510ca0884914b51b4005d2d.jpeg

90K, koliko je to u pravom novcu? 900 ojra? 

4 minutes ago, Seabass said:

90K, koliko je to u pravom novcu? 900 ojra? 

750 otprilike.

Kupuj odma 10 komada i metni na kupujem prodajem za 500.

Edited by igoraki

30 minutes ago, slepa živana said:

prelepi su svi ti smeg retro uređaji

kakav li im je kvalitet? 

Mi imamo frižider. Masivan je, vrata debela, može jedno komotno unutra u slučaju atomskog napada. 
Jedina zamerka koju imam je što kad mi ostane vina pa hoću sa blago nabijenim pampurom da stavim u vrata ne može da stane.

Sledeći put kad budem kupovala frižider bez flaše ne idem.

edit: mi smo našli polovan u Kraljevu. Kao nov, uvoz iz CH ili DE. Jesu im skuplji uredjaji, ali u EU ima sniženja, a ovo kod nas ne znam šta je. Malo je reći bezobrazluk.

Edited by Boksi

1 hour ago, Seabass said:

Lomim se dal' da pazarim stand mixer. Oduvijek sam htio da imam, a nikad mi nije trebao ni za sta. 

UqVqYW7.jpg

Na snizenju za £250, vrlo je sexy i zove se SMEG. 

jes lep, taman za japanca. :lol:

ne znam kakav je ovako.

ja imam vec jedno deset godina kitchen aid i prezadovoljan sam. tokom godina sam jos pokupovao nekih dodataka i sad radi sve - mesi, muti, melje meso, orahe, renda sitno, renda krupno, secka, ljusti, pravi kobasice... jedino ne cisti za sobom.

smeg frizider je najlepsi usvijet al nepraktican. ogroman a unutra nije bas dobro organizovan, ne moze mnogo stati. i zamrzivac je mizerno mali. cenim da je ok za burzoaziju koja slabo jede kuci, ne puni frizider a u zamrzivacu drze samo led i sampanj. pogotovo nije za porodicne ljude s decom.

3 minutes ago, adam said:

ogroman a unutra nije bas dobro organizovan, ne moze mnogo stati. i zamrzivac je mizerno mali.

Spoiler

IMG_6137.jpeg.656b9db93a0701de4576b48926dacb3c.jpeg

Au contraire :D 

Mi imamo onaj najveći. Stane sve lepo. Kuvamo redovno. A ja volim da imam zalihe. 

4 minutes ago, adam said:

jes lep, taman za japanca. :lol:

ne znam kakav je ovako.

ja imam vec jedno deset godina kitchen aid i prezadovoljan sam. tokom godina sam jos pokupovao nekih dodataka i sad radi sve - mesi, muti, melje meso, orahe, renda sitno, renda krupno, secka, ljusti, pravi kobasice... jedino ne cisti za sobom.

smeg frizider je najlepsi usvijet al nepraktican. ogroman a unutra nije bas dobro organizovan, ne moze mnogo stati. i zamrzivac je mizerno mali. cenim da je ok za burzoaziju koja slabo jede kuci, ne puni frizider a u zamrzivacu drze samo led i sampanj. pogotovo nije za porodicne ljude s decom.

Sinoc bio kad jednog druga pa se on kurcio sa Kitchen Aid mikserom i nagovarao me da i ja kupim, otud ovo. I danas napaljen gledam gdje cu s tim i vidim da ako malo poguram pasta maker, food processor, Juicer i Ninja blender, traman bi mogao da stane da ga nikad ne gledam. Od svega ovoga koristim pretis lonac i blender, ovo ostalo jok.

Kitchenaid je nesto skuplji, malo ispod £400 ali je vjerovatno za toliko i bolji od ovoga ali ja sam sucker za retro 50s design. Mnogo mi je gotivan, a i zove se Smeg. What's not to like? I za njega imaju ti dodaci za pastu, mljevenje mesa i slicne stvari, koje mi takodje ne trebaju. 

6 minutes ago, Boksi said:

Reveal hidden contents

IMG_6137.jpeg.656b9db93a0701de4576b48926dacb3c.jpeg

Au contraire :D 

Mi imamo onaj najveći. Stane sve lepo. Kuvamo redovno. A ja volim da imam zalihe. 

izvinjenje. onih par sto sam video nisu me impresionirali. osim dizajna, naravno. 

Ovo je jedini video gdje se posteno moze vidjeti kako radi. 

@adam Mada nijedan frižiderski zamrzivač ne može da se poredi sa dubincem. Ali imala sam i to i shvatila da ne živim kao moji roditelji i nemam povrće iz bašte, niti poručujem 50 pilića i svinjsku polutku ili dve i da mi samo zauzima prostor. Plus, što ode na dno ostaje na dnu. 

Sad dodje email sa porukom: "Thank you for your order..."

Vidjecemo za koji dan valja li to cemu.

Ja uzeo pe nedelju dana Xiaomi smart blender https://www.mi.com/global/product/xiaomi-smart-blender/

Prezadovoljan sam ovim čudom. Još nisam omašio sa nekim uređajem od Xiaomi a imam jedno 10 njihovih stvari u stanu :D